Dolazim sa M-om ali auto još treba da se mapira na nitro a to će biti poslije praznika jer moram zamijeniti jedan senzor , što znači da vožnja može ali sa mizernih 400 konjića a aBd drugi put ima da se zabavljamo dok ne spržimo cijelu bocu nitra , he he , pozzzroki_actros je napisao(la):Rino brate, jel u nedjelju pada test voznja 'vamo kod mene ili dolazis nekim zamjenskim vozilom :123:
uco_opc je napisao(la):svaka cast drug ruke ti se pozlatile nadam se samo da cu te gdje sresti da se pogleda ta masina uzivo cc
Sahman_Turbe je napisao(la)::icon_cry:
samo se nasikira :icon_cry: svaka cast po ko zna koji put
san snova :icon_cry:
rinaldo je napisao(la):uco_opc je napisao(la):svaka cast drug ruke ti se pozlatile nadam se samo da cu te gdje sresti da se pogleda ta masina uzivo cc
frendu ti ko da živiš u Hamburgu šta se imaš nadat , sjedeš u auto i u Bihać , bujruma ima , ako ti se ne da preći 25 kilometara naći ćemo se na Ostrožcu na piću samo javi kad možeš , he he , pozzz
Hahahah a biooo sam prije dva dana u bihacui sa malim Balicem sto ima Calibru a vjerujem da ga znas trebam opet doci za koji dan i da se pije kafica
roki_actros je napisao(la):@rinaldo: Sve jedno, vozimo se Kad stignes, javi se U nedjelju sam free, pa pijemo kafu
lov2xlr8 je napisao(la):uh lijepo si ovo dotjerao,
jesil uzeo assymetric2,bolje su od keca,ja cekam za par dana stizu,kazu manje metara da se zakoci neshto svasta sam citao na njihovoj stranici
uco_opc je napisao(la):rinaldo je napisao(la):uco_opc je napisao(la):svaka cast drug ruke ti se pozlatile nadam se samo da cu te gdje sresti da se pogleda ta masina uzivo cc
frendu ti ko da živiš u Hamburgu šta se imaš nadat , sjedeš u auto i u Bihać , bujruma ima , ako ti se ne da preći 25 kilometara naći ćemo se na Ostrožcu na piću samo javi kad možeš , he he , pozzz
Hahahah a biooo sam prije dva dana u bihacui sa malim Balicem sto ima Calibru a vjerujem da ga znas trebam opet doci za koji dan i da se pije kafica
slobodno zovi na 061 734 741 , pozzz