zumy Član 21.09.2009 #18 RE: M 5 VR6Boki je napisao(la): Jedno od najboljih auta na ovom forumu Kliknite za proširenje... Ma najbolji, a ne jedan od najbolji Svaka čast drug, auto je pravo moćno a još je i Bavarac:icon_biggrin:
RE: M 5 VR6Boki je napisao(la): Jedno od najboljih auta na ovom forumu Kliknite za proširenje... Ma najbolji, a ne jedan od najbolji Svaka čast drug, auto je pravo moćno a još je i Bavarac:icon_biggrin:
adi187 Član 21.09.2009 #20 RE: M 5 Jao koji stroj sve full nemas sta radit na njemu samo sipaj gorivo i vozi i ponekad na servis :icon_smile:
RE: M 5 Jao koji stroj sve full nemas sta radit na njemu samo sipaj gorivo i vozi i ponekad na servis :icon_smile:
Astra Član 21.09.2009 #21 RE: M 5 meni se cini da sam ovaj auto vidio u zenici par puta.. Daj nam jos malo detaljnije slike, imal kakaav snimak ubrzanja
RE: M 5 meni se cini da sam ovaj auto vidio u zenici par puta.. Daj nam jos malo detaljnije slike, imal kakaav snimak ubrzanja
Don Sonny Član 21.09.2009 #24 RE: M 5 Svaka cast druze na izboru auta, po meni ubjedljivo najbolje auto na forumu. B og M otornih W ozila
RE: M 5 Svaka cast druze na izboru auta, po meni ubjedljivo najbolje auto na forumu. B og M otornih W ozila
D djavolica Član 21.09.2009 #28 RE: M 5 Ukratko...ljepota neka ima i ovako nešto na forumu, fino ga je vidjet pa makar i na slici
M marko_v Član 21.09.2009 #29 RE: M 5 VR6Boki je napisao(la): Jedno od najboljih auta na ovom forumu Kliknite za proširenje... potpis
RE: M 5 VR6Boki je napisao(la): Jedno od najboljih auta na ovom forumu Kliknite za proširenje... potpis