Član
Kad uzmem zapisnik vidjet cu sa garantnim fondom da oni namire stetu, a oni ako hoce nek njih ganjaju. Ja sam sat vremena govorio i njemu i sinu mu da su obojica mogli izginit, otac pijan valjda ne dopire do mozga sin se jadnik trese ko prut mislio sam srce ce ga opalit. Dodje i njihova mater trese se od zime, stvarno su siromasni i nemam srca pa makar i ja malo stetovo da ih ganjam za svaki saraf, nisam takav covjek iako su me dole mjestani pitali koje sam nacije i poceli nesto srat. Od svega mi je najgore sto likovi ne shvataju moju poziciju a i svoju, ne kontaju da sam ga ubio ja nebi bio kriv al valja nosit na dusi covjeka. Da stvar bude gora, kad sam slepo auto dodje tip sa Puntom pijan ko guzica zandari ga parkirase na benzinsku on vozit ne moze, izadje iz auta da pisa hoce na nos da padne, ko zna gdje se napio i odakle vozi i onako udari motoristu udari nekog na biciklu i eto ti belaja ni kriv ni duzan najebes. Ne znam stvarno o cemu ovaj svijet razmislja, dal oni racunaju da imaju sopstvenu porodicu djecu, roditelje da i oni mogu najebat od njihove ruke.