Član
evo sad ću vam prestavit samo dio od mog automobila, auto je VW lupo 99.g , dizel
evo ovako je auto izgledalo kad je došlo (samo "malo ispilan" naprid)
nakon nekog vrimena ja malo zaspa za volanon ga razbija (ne puno) prvi vlatobran, vrata, zadnji bok, amortizer,... (nažalost auto je i dalje vozilo)
napravija ga ja i došlo vrime felgi, no priuje toga na njega su sile FK opruge (-4cm)
sve je počelo sa 15" MSW (ja mislin da su ove na prodaju)
pa onda 15" ATP šta ja mislin da su mu i jabolje stale (PRODAJU SE)
pa nakon toga i današnje borbetice model t 8x14
i tako sredija ja felge i opruge, pa došlo vrime da napravin štogod i van auta
prvo tija stavit "obrve" na prednje žmigavce
nije mi se svidilo, pa ja odlučija žmigavce skinit, napravit obrve za velika svitla, i malo poravnat tablicu
al nakraju san odlučija da mi te "obrve" ne tribaju pa san naručija farove, i od tada moje auto izgleda ovako
(među ovim slikama ima jedna sa starin svitlima tek san sad primjetija pa se ne obazirite)
no naravno auto nije moglo proć da ne stavin muziku u njega pa evo neke slike šta je to u mene u gepeku (ako se to može nazvat gepek)
trenutno ništa ne radin na autu,iman u garaži golfa mkI pa malo san se njega uvatija, bolji i zabavniji je od ovoga ( bar svugdi djelova ima)
sve šta bude dalje na njemu znat će te, a ako koga šta zanima nek slobodno pita
pozz iz splita
evo ovako je auto izgledalo kad je došlo (samo "malo ispilan" naprid)
nakon nekog vrimena ja malo zaspa za volanon ga razbija (ne puno) prvi vlatobran, vrata, zadnji bok, amortizer,... (nažalost auto je i dalje vozilo)
napravija ga ja i došlo vrime felgi, no priuje toga na njega su sile FK opruge (-4cm)
sve je počelo sa 15" MSW (ja mislin da su ove na prodaju)
pa onda 15" ATP šta ja mislin da su mu i jabolje stale (PRODAJU SE)
pa nakon toga i današnje borbetice model t 8x14
i tako sredija ja felge i opruge, pa došlo vrime da napravin štogod i van auta
prvo tija stavit "obrve" na prednje žmigavce
nije mi se svidilo, pa ja odlučija žmigavce skinit, napravit obrve za velika svitla, i malo poravnat tablicu
al nakraju san odlučija da mi te "obrve" ne tribaju pa san naručija farove, i od tada moje auto izgleda ovako
(među ovim slikama ima jedna sa starin svitlima tek san sad primjetija pa se ne obazirite)
no naravno auto nije moglo proć da ne stavin muziku u njega pa evo neke slike šta je to u mene u gepeku (ako se to može nazvat gepek)
trenutno ništa ne radin na autu,iman u garaži golfa mkI pa malo san se njega uvatija, bolji i zabavniji je od ovoga ( bar svugdi djelova ima)
sve šta bude dalje na njemu znat će te, a ako koga šta zanima nek slobodno pita
pozz iz splita