Član
FirellesMonster je napisao(la):Jos nisam rijesio problem sa lupkanjem tj. skljocanjem necega u lijevom tocku... zamijenuo sam kugle, krajnice, selen blokove, gumice balans stange, aksijalne lezajeve... dobio sam mnooogo precizniji volan, udobniju voznju ali problem lupkanja je ostao tu :icon_mad: a sve sam ovo zamijenuo misleci da ce problem nestati... ovo mi se desava samo kad smotam vise od pola u jednu ili drugu stranu i krenem u rikverc onda kao otpukne nesto, al ono bas :icon_question: ili kad nailazim na kanal predvidjen za oticanje vode sirine 10-ak cm i kad lagano prelazim ono skljocne i to pravo :icon_mad: prosle godine sam mislio da sam ovo rijesio, da je uzrok bio nagib tocka ali nije... sad je sve uradjeno kako treba ali... opruge i amortizeri su u solidnom stanju.. sta jos ima u podvozju da moze zajebavati... kineticki zglob (unutrasnji, vanjski), seleni mosta ili nesto misteriozno... a to kad se desi osjetim na papucicama to skljocanje... lupajte sta vma god na um padne da bi moglo biti da pogledam... ja neznam vise sta da gledam, stvarno :icon_mad::icon_rolleyes:
Jesi li pogledao da ti auspuh ne dirne negdje :icon_question: Pogledaj one limice na kocinicama mozda oni lupkaju