Low & Wide, TZ style, by Alen Alic

Low & Wide, TZ style, by Alen Alic

Dobre fotke,dobri i usisivaci na njima ;)

trebamo napraviti kakav fin skup na ciljugama ili gdje u kakvoj hali pa da opalimo koju fotku ovih atleticara i moje skotne bore ;)
 
Član
Erole, tebe se ne može kriviti, ti imaš Sony :D ali ovo je previše noisea, siguran sam da je do obrade ili je 450D loš ;)
 
Ma nema Alen pojma, hajmo ga sada svi pljuvati, uuuuaaa sta si napravio, sram te bilo, jos fotkas dzaba, trosis svoje vrijeme...Bacas se po asfaltu, travi, prasini, jos i platis kafu, a kad te vidim na ulici okrenut cu glavu, valj'o si mi, ali dzaba.. :icon_mad:
 
Član
Alen je držao aparat i prije Erola i mene, nije niko rekao ništa za "umjetnički dojam", već tehnički kvalitet fotografije, koji ne da nije dobar, već može bolje ;)
 
joj ovog deye sad bi ga banovao... :icon_mad:



:D

ma alen ima ideje za sliku da se zaprepastis,a i jako je velikodusan i covjek primjeran...Svako ima svoje misljenje i treba ga ispoljiti,ali nekada je bolje nesto za sebe zadrzati... ;)
 
Eh sto ja ovo mrzim. Ma najbolje samo hvalospjeve i "ocam najbolji si" komentare davat. Moja kritika nije zlonamjerna, nit je hejterska, cinjenica je da ima noise-a i sta sad. Za razliku od ostalih u ovoj temi, znam neki k o fotografiji i imam pravo da dam kritiku. Nisam nista reko protiv momka i nj. rada, naprotiv, samo velim kad bi popravio tehnicki kvalitet fotki (mozda bolji aparat) bio bi jos bolji.
 
sta cu, me like noise..
:D

kome se ne dopada noise, ima i drugih koji vole slikati ko mlijeko..
neznam sto kuhate bezveze, chill. dobrote ima u meni koliko god treba, a dogovor cu ispostovati svaki put. za druge ne mogu isto reci i zato sam jako ponosan na sebe. jao sto se nasrah i nahvalih sam sebe u picku materinu. svako ima svoj razlog sto ne prica samnom i ja sam to vec duze vrijeme halalio. prestao sam ganjati ljude jer se ljudi samo promjene u sekundi, prestao sam zamjerati ljudima gluposti i prestao sam sebe stavljati na drugo mjesto. slike koje uradim, uradim za sebe. a kad jednog dana dodje neki jeben mercedes koji odise elegancijom onda cu slikati najmlijecnije slike na svjetu. do tad, NOISE RULEZZZZZ
 
Top