LIGA PRVAKA

LIGA PRVAKA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
djaba se svadjate.... barca man u chelsea... to su velike ekipe... sa njima se nikad ne zna... a to sto bulaznis da je barca stroj.... smiri hormone... budi realan... prestani svrsavati na fudbalski klub koji ti je hiljadama kilometara udaljen :D

Član
ma jarane, ovi su mi najdrazi, sto navijaju za neku ekipu tek kad se uzdigne. gdje su bili ovi barcelonini u prosle dvije god. sutili ko zaliveni...
navijam za real od '96 i navijacu kako god bude igro. kad su ih uveliko derali prije nekoliko sezona i tad sam govorio da navijam za real, i kad ih je liverpool potopio i tad sam reko da navijam za real. al brate mili, cuj SVI priznali da barca igra najljepsi fudbal. ko su to ba "svi"?? ma bjaaaaaaaaaaazi...

moj tata je jaci od tvog tate :icon_smile:

Barca , Real , Manchester , Chelsea , Liverpool .... sve su to giganti , svi ogovore da je chelsea vec prosao , a svi dobro znamo kako izgleda kad se Liverpool razigra i ja vjerujem da ih mogu dobiti na Stanford Bridge-u jer je chelsea bez Terry-a.

Na Manchester dvica ko kuca , Porto igra pravo dobro ali ipak Man. je jaci dosta.

Barca , a ipak njima su svi priznali da igraju najbolje ove sezone :D tako da osvajanje LP-a je neminovno :D

Član
na manchester dvica, na chelsea 1pX ko kuca :D ne igra terry, al zato igra carvalho sto ti ga dodje skoro isto...

Član
GO YOU BLUES

chelsea%20background.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.