ibizasa je napisao(la):medjutim nisam bas toliko siguran da ce barcelona dogurati do finala, bayern ce proci, to je 101% sigurno, al dalje.. hmm..
JD. je napisao(la):a ko ce ih izbaciti ?
jedino chelsea
Vernes_AMG je napisao(la):manchester igra onoliko koliko im je dovoljno , Ferguson zna sta radi , mislim da ce oni odbraniti titulu
Schumi je napisao(la):MANUTD u finalima a za ostalo ne znam
ibizasa je napisao(la):JD. je napisao(la):a ko ce ih izbaciti ?
jedino chelsea
upravo tako
manchester osvajac, chelsea opet gubi finale i... tako dalje :icon_smile:
$hwabo je napisao(la):kako vas volim ljudi hahahahahah MUFC 4 LIFE sta cu navijam za united 11 godina hehehehhe
messironie je napisao(la):Eh da i ja nešto napišem!
Ljudi gledate li vi fudbal?
Znate li koji je najbolji napad današnjice?
Znate li koliko je taj napad dao golova?
MES QUE UN CLUB BARCELONA FC!!!
Pa ljudi su nevjerovatni - 3 gola po svakoj utakmici bilo da igraju u CL i LFP - ubijaju!!!
Chelsea ako i prođe Liverpool neće BARCU, budite realni!
A Man Utd je ipak bio lošija momčad protiv Porta i teško će proći!
Arsenal je napravio dobar posao i sad samo lagano, bez zalijetanja!
Finale: BARCA 2:0 Arsenal
emir_89 je napisao(la):messironie je napisao(la):Eh da i ja nešto napišem!
Ljudi gledate li vi fudbal?
Znate li koji je najbolji napad današnjice?
Znate li koliko je taj napad dao golova?
MES QUE UN CLUB BARCELONA FC!!!
Pa ljudi su nevjerovatni - 3 gola po svakoj utakmici bilo da igraju u CL i LFP - ubijaju!!!
Chelsea ako i prođe Liverpool neće BARCU, budite realni!
A Man Utd je ipak bio lošija momčad protiv Porta i teško će proći!
Arsenal je napravio dobar posao i sad samo lagano, bez zalijetanja!
Finale: BARCA 2:0 Arsenal
hahahahhah, ne navijam za man utd, al ti je fkt ovo presmijesno bilo. pa svako moze imat slabu utakmicu (man-porto), kako je tvoja barca neke 3-4 utakmice katastrofalno igrala, kad im je real priso na 3 b...
uglavnom, ovo da ce man utd tesko proci, PRESMJESNO, igram cistu dvicu na kladionici protiv porta u srijedu kolko god da bude kvota. a sto se tice barca-chelsea. imam osjecaj da ce celsea proci. isto ko sto su me pravili budalom kad sam reko da ce chelsea proci liverpoola...
haj z'ravo...
EDIT: da jos nesto dodam, velike utakmice tipa liv-chelsea, ko sto ce biti i chelsea-barca, vecinom dobijaju treneri, a ne igraci. a guardiola je malo je reci "mala maca" za hidinka..
e sad je z'ravo