LIGA PRVAKA

LIGA PRVAKA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

JD.

Član
ibizasa je napisao(la):
medjutim nisam bas toliko siguran da ce barcelona dogurati do finala, bayern ce proci, to je 101% sigurno, al dalje.. hmm..

a ko ce ih izbaciti ?

jedino chelsea ali da odigra vrhunski obe utakmice, ali njima forma varira iz utakmice u utakmicu tako da nemaju neke sanse...

liverpool nema sanse protiv barce, rafa kloc se zatvori, a tako bi primio 5 golova... moze tako protiv reala sa propalim igracima, ali odbrane protiv messija etoa i henryja trenutno nema... igrali bi se sa njima

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
manchester igra onoliko koliko im je dovoljno , Ferguson zna sta radi , mislim da ce oni odbraniti titulu

Schumi je napisao(la):
MANUTD u finalima a za ostalo ne znam

ibizasa je napisao(la):
JD. je napisao(la):
a ko ce ih izbaciti ?

jedino chelsea

upravo tako :D
manchester osvajac, chelsea opet gubi finale i... tako dalje :icon_smile:

kako vas volim ljudi hahahahahah MUFC 4 LIFE sta cu navijam za united 11 godina hehehehhe

Član
Fc Arsenal ! ! ! Vreme je za titulu....jeste videli gol Adebayora??? hah.....majstorcina.... Znaci ja kazem finale Barca - Tobdzije 1:2

Član
kako vas volim ljudi hahahahahah MUFC 4 LIFE sta cu navijam za united 11 godina hehehehhe
[/quote]

Hehehehe. Ja navijam malo duze od tebe za Man Utd nekih 14 i pol god. Sta da kazem brate po Manchesteru ( crvenoj krvi ) hehehhe nego da cemo se slijedecu utakmicu igrati sa Portom a tako i sa finalistom, ma ko god to bio :cool:

Član
$hwabo je napisao(la):

Hehehehe. Ja navijam malo duze od tebe za Man Utd nekih 14 i pol god. Sta da kazem brate po Manchesteru ( crvenoj krvi ) hehehhe nego da cemo se slijedecu utakmicu igrati sa Portom a tako i sa finalistom, ma ko god to bio :cool:
[/quote]

brat po krvi do kraja RED DEVILSI.......

Eh da i ja nešto napišem!
Ljudi gledate li vi fudbal?
Znate li koji je najbolji napad današnjice?
Znate li koliko je taj napad dao golova?
MES QUE UN CLUB BARCELONA FC!!!
Pa ljudi su nevjerovatni - 3 gola po svakoj utakmici bilo da igraju u CL i LFP - ubijaju!!!
Chelsea ako i prođe Liverpool neće BARCU, budite realni!
A Man Utd je ipak bio lošija momčad protiv Porta i teško će proći!
Arsenal je napravio dobar posao i sad samo lagano, bez zalijetanja!
Finale: BARCA 2:0 Arsenal

Član
krajnje je vrijeme da Arsenal uzme titulu i nadam se da ce uspjeti...a i ako Man osvoji bicu zadovoljan...bitno je samo da je Chelzi i Barca ne uzmu...

Član
messironie je napisao(la):
Pa ljudi su nevjerovatni - 3 gola po svakoj utakmici bilo da igraju u CL i LFP - ubijaju!!!

hahahahhah, ne navijam za man utd, al ti je fkt ovo presmijesno bilo. pa svako moze imat slabu utakmicu (man-porto), kako je tvoja barca neke 3-4 utakmice katastrofalno igrala, kad im je real priso na 3 b...

uglavnom, ovo da ce man utd tesko proci, PRESMJESNO, igram cistu dvicu na kladionici protiv porta u srijedu kolko god da bude kvota. a sto se tice barca-chelsea. imam osjecaj da ce celsea proci. isto ko sto su me pravili budalom kad sam reko da ce chelsea proci liverpoola...

haj z'ravo...

EDIT: da jos nesto dodam, velike utakmice tipa liv-chelsea, ko sto ce biti i chelsea-barca, vecinom dobijaju treneri, a ne igraci. a guardiola je malo je reci "mala maca" za hidinka..

e sad je z'ravo :D

emir_89 je napisao(la):
messironie je napisao(la):

hahahahhah, ne navijam za man utd, al ti je fkt ovo presmijesno bilo. pa svako moze imat slabu utakmicu (man-porto), kako je tvoja barca neke 3-4 utakmice katastrofalno igrala, kad im je real priso na 3 b...

uglavnom, ovo da ce man utd tesko proci, PRESMJESNO, igram cistu dvicu na kladionici protiv porta u srijedu kolko god da bude kvota. a sto se tice barca-chelsea. imam osjecaj da ce celsea proci. isto ko sto su me pravili budalom kad sam reko da ce chelsea proci liverpoola...

haj z'ravo...

EDIT: da jos nesto dodam, velike utakmice tipa liv-chelsea, ko sto ce biti i chelsea-barca, vecinom dobijaju treneri, a ne igraci. a guardiola je malo je reci "mala maca" za hidinka..

e sad je z'ravo :D

Kao prvo real nikad nije prišao Barci na 3 boda;najbliže je bilo 4 ista!!!Toliko od tebe što pratiš kako Barca igra!
A svi znaju i priiznaju da Barca ove godine igra najbolji,najljepši i najlepršaviji nogomet,čak je i ferguson rekao da se boji Barce i da mu je drago što je ih izbjegao do finala!!!
A što se tiče trenera guardiola je ove godine porazio i mlađe i starije od sebe i bilo koga ko mu se suprostavio na terenu!O igračima da ne govorim!
Šta je to hidink uradio?Ništa do sad isto što i guardiola!To što je osvojio kup uefa ne znači da je ko murinho!Barcelona je ove godine osvojila sve simpatije širom svijeta i oborila sve rekorde!
Sad zdravo!;)

Član
ljudi rasprava o fudbalu je nepotrebna...to uvijek ide u nedogled...tema je otvorena da svako kaze ko su njegovi favoriti a ne da se raspravlja o tome ko misli da ce proci a ko ne...

Član
@messironie

ti pratiš barcu i kontas najbolji.. gdje si bio kad je gubila vrijeme na sredini tabele, jesi i tada bio navijac? ccc :S

MANCHESTER UNITED 4EVER :icon_biggrin:

...
Take me home, United road
To a place that i belong
To old Trafford, to see United
Take me home, United road
...
:lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.