vw_damir je napisao(la):Ne radi unlocker... ako imas neki drugi link postavi.
zlajaaa je napisao(la):Mahe Mahe, idalje ne radi
phantom je napisao(la):i ja sad probo radi mahe za predsednika
mahe007 je napisao(la):sve sto je u zipu prekopirate u folder gdje vam je onaj lfs,kad prekopirate otvorite unlocker(otvori vam igricu)kad otvorite odete tamo gdje ukucajete username i pass i tu upisete nesto bezze...Ne smijete kucati onaj user i pass kojim ste se registrovali na lfs stranici jer necete otkljucati za sve ostale informacije i nus pojave slobodno pisite
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):mahe007 je napisao(la):sve sto je u zipu prekopirate u folder gdje vam je onaj lfs,kad prekopirate otvorite unlocker(otvori vam igricu)kad otvorite odete tamo gdje ukucajete username i pass i tu upisete nesto bezze...Ne smijete kucati onaj user i pass kojim ste se registrovali na lfs stranici jer necete otkljucati za sve ostale informacije i nus pojave slobodno pisite
Iskoci prozorcic "Buy me":lol::lol: ...jesam baksuz:icon_cry::icon_cry::lol:
mirzy je napisao(la):Sve ovo uradim i radi ali nemogu na net izic da igram na serveru samo pise nije tacna lozinka i koneksen feld u cemu je problem :icon_question:
mahe007 je napisao(la):mirzy je napisao(la):Sve ovo uradim i radi ali nemogu na net izic da igram na serveru samo pise nije tacna lozinka i koneksen feld u cemu je problem :icon_question:
za full igricu koju mozes igrati preko neta moras platiti,ovo sto sam ja postavio da se otkljuca je full igrica ali ne mozes igrati preko neta