legalizacija...

legalizacija...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pa nema logike da oni mene zaustavljaju u HR zato sto imam vise KW od dozvoljenog (prema njihovom zakonu)
Znaci sad svi mladi koji idu u HR ne smiju vozit auto?
Ma nidje veze?
Jeste li sigurni u to?

A slazem se sa bmwscaner-om strancu nece nista reci ali zato nas prcaju...

@black_devil
Ja u Evropi nigdje nisam vidio ovako nakaradne zakone tako da ta prica da se bore za Evropu i sl. ne pije vodu

Član
badboy je napisao(la):
ja sam isto cuo za to KW ..... bem ih

Ma nemoguce je da tako rade
Sta npr. ako ja uopste necu ostajat u HR vec samo prolazim (tranzit) da bih stigao do Slovenije npr.? Ne smijem vozit jel?

kako nam je tako nam je nažalost takva država a plus murjak vidi auto napucano i pik na tebe ne gine ti peglanje od strane istog i slično tko nevjeruje da mi je tako često nek se javi imam svjedoke samo je fora što ja pomanitam pa izvadim sto papira načina i čuda i tražim sve zakone da mi pokažu na licu mjesta i pisme i ovjereno pa odmah popuste i kažu hajd vozi dokle neznam

Član
ma moze da ti je napise i prekrsajni sudija ti ponisti tu kaznu hebem ga nes trazit drugo auto kad podjes u hrv hebi ga ja od 19te vozim auto preko 100ks skoro pa duplo i par puta je bilo sracke ali nevazi ta kazna nista moze da brises guzicu sa njom

Član
pa nece ti u cro pisati kaznu pa da ti dodje kuci :D
nego te vodi sudiji za prekrsaje ako nemas na licu mjesta da platis
ides sudiji i tu po kratko postupku placas kaznu ili lezis u pritvoru :)

lov2xlr8 je napisao(la):

tako je:icon_smile:

Član
a kako znaju jesu ki ti xenoni 6000k ili 8000 k mala razlika cak su neki 8000k slabiji na izgled od nekih 6000k sve do proizvodjaca

adi6 je napisao(la):
a kako znaju jesu ki ti xenoni 6000k ili 8000 k mala razlika cak su neki 8000k slabiji na izgled od nekih 6000k sve do proizvodjaca

pa nece ti gledati bas sad..kontas..al imas auta u koji bljesti 8000k ono bas jakoo bez sociva..e onda te pitaju koji su ti?
Ja se daleko slazem sa njima...Neka tako i treba..A ne kao kod nas zakon fujj..mislim dobar za nas..koji auta sredivamo..al ja bi volio da i kod nas ima papirologija sta god uradis na autu..a ne ovakoo...zajebava te,za nestoo za koje nemozes dobti papir...ili npr kao sto je sa dadao_style slucaj...

mene i havera su sinoc za**bavali,mi izasli iz auta,kaze gdje su vam steke,kako otvarate vrata :lol: pa reko na dugme,kaze on nista to,moras imat steke,pa onda za stakla...i mi mu govorimo da je sve uneseno u saobracajnu,kaze on ma kakvo ovo,mogao si ti ovo otkucat pisacom masinom :icon_rolleyes:
ma reko drug zovi centralu,nek nadju karton vozila i rijeseno...
kad nakon 2-3 min.na motorolu mu frajer govori,sve je uneseno u karton auta :icon_smile:
frajer je to odradio prije 2-3 god. i tada se mogao dobiti atest,a danas mislim da ne moze :icon_question:

Član
lov2xlr8 je napisao(la):

stos je sto ti za jako auto nemogu napisati kaznu nit ti je mogu naplatiti imao sam situaciju i nista

Član
ne znam,meni to nikad nisu spomenuli a uvijek je bilo auto preko 150 konja :) a sad i da spomenu prekoracio sam te godine :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.