bmwscaner je napisao(la):
mogu oni da hebu svoju mamu ako su te pustili na granici mozes da ides dje hoces sta bi sad trebao sam da ucis sve zakone drzava iako sam ja osobno za taj atest a kod nas ga nema sta bi onda trebali svi stock auta da vozamo ah da malo sutra
Takav ti je zakon, ja sam odmah do njih pa znam,..Kod njih se to mora postovati.. Mogu te i za folije zajebavati,pa ako ti gume strse van,mene su za to opominjali vise puta,xenon ja mislim ako nemas sociva,ono kad stavis na onaj obicni far pa ti svjetlost baca na sve strane,al manje vise ce te zbog toga peglati..,kao sto je ivica rekao zbog KW snage auta,jer i mene su ,i uvjek to rade..zato sto nesmijem voziiti passat sa toliikom snagom KS, nema kod njih kao kod nas..U njih je strog zakon,ljudi se bore za evropu jbg
Hoce da budu kao jedna Njemacka,Austrija itd..
Tako da to nije nis cudnoo,nesmijes na njih ostroo,jer si onda najebao..
Moras lijepooo,kao sto neki kazu uz "njihovu guzcu" ako neces onda ces zapamtiti policiju Republike Hrvatske..
Imas tih njih dobri,kao svagdje...Jedne prilike sam isao 24 preko ogranicenja,i nije mi nis.Kaze znas koliko si isaoo..Reko znam,lijepa cesta i morao sam malo..Kaze ma nema vezee,haj oprostit cemo ti,jer nisi od oni koji bi se prepirali sa nama..A da si konzumirao alkohol e onda bi tek..Jer ja kao policajac najvise to mrzim prepiranje i kad je covjek u pijanom stanju...Al za ovo nebi,uvjek progledam kroz prste..I cak me pitao gdje sam felge nabavio