Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon

Član
Ovaj autic mi se svidja lijepo izgleda,znal iko ista ovom auticu isplatili se ovo kupit,ljepsi mi je nego seicento........
http://ultraphoto.org/images/y0r46tsy5rhuwr9bvhh.jpg

Član
Auto je skrozcool i unikatno a sad za odrzavanje raspitaj se na nekom forumu za italijanska vozila milim da ovdje na forumu nema niko ovo auto!

Ak budes uzimo gledaj i da je limarija u dobrom stanju da ne fali neka sitnica lajsna il nes znaj da na otpadu kod nas neces naci ;)

Član
Na ovaj auto 100% delova ide sa punta mk1, samo delovi limarije su njegovi. A pokazao se kao jako jako pouzdan, slobodno ga kupi ako nadjes u dobrom stanju.

Član
Što kaže Dellas , to ti je sve Punto mk1 , sem limarije ,tako da je zahvalan za održavati , dijelovi su jeftini , a prilično je pouzdan auto.
Ja bi ti preporučio to auto , posebno što su im cijene smiješne.

Član
Brate ja ga vozam evo preko tri godine i jedino sto samo malo ozbiljnije zamjeno je set kvacila 119km, prednji trap je ko u punta 1 isti, a zadnji ima malo razlika tako su mi rekli nisam jos nista sa zadnjeg trapa mjenjo pa neznam, motor je ko u punta 1, sto se tice udobnosti mnogo je udobnija od punta barem od ovih sto sam se ja vozo, eto ako te sta interesuje pitaj ;)

Član
Mislim da dizel i ne postoji, neka me neko ispravi ako ima. Uzmi 1.2 benzinca ili 1.1 ako je starije godiste i uzivaj.

Član
Kod mene je 1.2 8v 44kw i trosi po ljeti oko 6-7l a zimi malo vise uglavnom zavisi kako ga vozis, ja da imam priliku da uzmem ponovo uzo bi 1.2 16v 85hp, vozio sam je pravo dobro ide, imas na piku finih a jeftinih i sa dobrom opremom za razliku od drugih auta u istoj klasi ;)