Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovaj autic mi se svidja lijepo izgleda,znal iko ista ovom auticu isplatili se ovo kupit,ljepsi mi je nego seicento........
http://ultraphoto.org/images/y0r46tsy5rhuwr9bvhh.jpg
Na ovaj auto 100% delova ide sa punta mk1, samo delovi limarije su njegovi. A pokazao se kao jako jako pouzdan, slobodno ga kupi ako nadjes u dobrom stanju.
Što kaže Dellas , to ti je sve Punto mk1 , sem limarije ,tako da je zahvalan za održavati , dijelovi su jeftini , a prilično je pouzdan auto.
Ja bi ti preporučio to auto , posebno što su im cijene smiješne.
Brate ja ga vozam evo preko tri godine i jedino sto samo malo ozbiljnije zamjeno je set kvacila 119km, prednji trap je ko u punta 1 isti, a zadnji ima malo razlika tako su mi rekli nisam jos nista sa zadnjeg trapa mjenjo pa neznam, motor je ko u punta 1, sto se tice udobnosti mnogo je udobnija od punta barem od ovih sto sam se ja vozo, eto ako te sta interesuje pitaj
Kod mene je 1.2 8v 44kw i trosi po ljeti oko 6-7l a zimi malo vise uglavnom zavisi kako ga vozis, ja da imam priliku da uzmem ponovo uzo bi 1.2 16v 85hp, vozio sam je pravo dobro ide, imas na piku finih a jeftinih i sa dobrom opremom za razliku od drugih auta u istoj klasi