Član
jarane fino si poceo, i onda si poceo spustati nivo....Ja ti garantujem da moba moze ici 220 cak i ise mozda cak 230
jarane fino si poceo, i onda si poceo spustati nivo....Ja ti garantujem da moba moze ici 220 cak i ise mozda cak 230
Nije bit majstori ili ne, poznavaoci auta, već logicno i jednostavno vecina clanova foruma ti govori jedno ti po svom.Ovdje su svi vrhunski majstori, razumem
Znači karavan od nesto vise od 100 konja na gumama 15" 195 65 vozis tako? uz duzno postovanje ne znam sta ti bi meni su te gume zimske na astri sa skoro isto konja kao tvoje auto, pa nisam nikad presao vise od 140 na sat, i to je rizik mi.
Dobro, moje informacije govore da najvise ta guma moze ici 210 km/h barem gdje ih ja gledao za svoja auta,Karavan je stabilan ovaj moj 1450kg jos ja 100. Te svaka guma ima oznaku a to znaci koliko guma moze ici najvise ove zimske su 250 a ova 17 ke
su 320
Samo druze nemoj vozit preko 320km/h nije se sa glavom igratiKaravan je stabilan ovaj moj 1450kg jos ja 100. Te svaka guma ima oznaku a to znaci koliko guma moze ici najvise ove zimske su 250 a ova 17 ke
su 320
Autea je vozim na remap al necu vmax dirati potrga motor i sve ako ce da ide vise nego je predvidjeno a i gdje cu ici tolikoDobro, moje informacije govore da najvise ta guma moze ici 210 km/h barem gdje ih ja gledao za svoja auta,
http://www.reifendirekt.com/cgi-bin...smFahrzeugart=ALL&Ang_pro_Seite=20&weiter=160
O tom po tom, digni ti njega koliko moze ici, drugacije mislimo