cnic_gsi Član 16.12.2009 #16 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo Super auto preljepa je i đasvi mi se! Bila je jedna na pik-u ista samo smeđa i unutra ocuvana full mislio mi se kolga da je uzme i nije odreda osto!
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo Super auto preljepa je i đasvi mi se! Bila je jedna na pik-u ista samo smeđa i unutra ocuvana full mislio mi se kolga da je uzme i nije odreda osto!
BMW-GTI Član 16.12.2009 #17 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo Svaka cast, odlican izbor auta, cuvaj je i nek je sa srecom
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo Svaka cast, odlican izbor auta, cuvaj je i nek je sa srecom
O olensoner Član 16.12.2009 #18 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo Odlicno, piu bella macchina
adi187 Član 16.12.2009 #19 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo cestitam,neka je sa srecom, dobar izbor auto sa velikom tradicijom i istorijom
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo cestitam,neka je sa srecom, dobar izbor auto sa velikom tradicijom i istorijom
HFintegrale Član 16.12.2009 #20 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo hvala drugari :icon_smile: evo bit ce sad jos slika ako uspijem da prebacim nest me blu zeza
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo hvala drugari :icon_smile: evo bit ce sad jos slika ako uspijem da prebacim nest me blu zeza
Amer Član 16.12.2009 #21 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo cestitam nek je sa srecom, fin autic
AnDel Član 16.12.2009 #22 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo dobra vozilica,,,ide to ko ludo,,,nek je sretno
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo dobra vozilica,,,ide to ko ludo,,,nek je sretno
dumpors Član 16.12.2009 #23 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo klasika stari, pravi potomak talijanske skole vrhunskih cestovnih trkaca,samo daj jos slika
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo klasika stari, pravi potomak talijanske skole vrhunskih cestovnih trkaca,samo daj jos slika
HFintegrale Član 17.12.2009 #24 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) slike nisu neke kvalitete slikao sa nekom vga kamericom al uglavnom vidi se.... Hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama...
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) slike nisu neke kvalitete slikao sa nekom vga kamericom al uglavnom vidi se.... Hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama...
B bulex Član 17.12.2009 #25 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) odlicna lancia
Cama_Mo Član 17.12.2009 #26 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) Nema dalje sine,samo cemo je morati bolje uslikati... Steta je kraljicu predstavljat ovakvim slikama
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) Nema dalje sine,samo cemo je morati bolje uslikati... Steta je kraljicu predstavljat ovakvim slikama
vladica85 Član 17.12.2009 #27 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) stvarno dobar i ocuvan auto,prava legenda automobilizma
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) stvarno dobar i ocuvan auto,prava legenda automobilizma
HFintegrale Član 17.12.2009 #28 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) Cama_Mo je napisao(la): Nema dalje sine,samo cemo je morati bolje uslikati... Steta je kraljicu predstavljat ovakvim slikama Kliknite za proširenje... a sine ne valja mi sad ovaj mob bzze mu kamera slikat cemo fino digitalcem... vladica85.... tnx drug...
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) Cama_Mo je napisao(la): Nema dalje sine,samo cemo je morati bolje uslikati... Steta je kraljicu predstavljat ovakvim slikama Kliknite za proširenje... a sine ne valja mi sad ovaj mob bzze mu kamera slikat cemo fino digitalcem... vladica85.... tnx drug...
LSD Član 17.12.2009 #29 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) dobar autek....svaka cast
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) dobar autek....svaka cast
Bravo 16v Član 17.12.2009 #30 RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) A sta da ti kazem... VRH JE!!!!
RE: napokon i ja da predstavim, naravno Lancia Delta HF_turbo (evo malo slika) A sta da ti kazem... VRH JE!!!!