trizex je napisao(la):Limpi je napisao(la):a dodje neko na ljetnim polu-slikovima, imatel" lance, imam, sretan put :icon_mad: trebaju jos uvest kada pitaju za lance, aj demonstriraj montazu, pola ih ne bi znalo a za uze je najjace, moras imat, a zabranjeno slepanje...
Ovo nesto na moj racun? Jer sam imao bas tu scenu preksinoc s murijom, Toyo R1R naprijed, jos ja mrtav ladan, rek'o imaju lanci u gepeku, aha, sretno prijatno
muha je napisao(la):Dakle da znate svi jos jednom sinoc sam imao svadju sa policijom..
zaustavi me policijac, dobro vecer, vozacka saobracajna...
Jel imate svu opremu...
Rekoh imam naravno, PP aparat, Prsluk, Sajla, Sijalice, Prva Pomoc, 4 nove zimske gume Michelin Pilot Alpin sa 8mm share
Eeeeeeeee kaze policajac a dje su Vam lanci...
Pa reko koliko znam 4 zimske gume ako imam na autu ne trebaju lanci , kaze on NE po NAJNOVIJEM zakonu poreed svega morate imate i lance,
i ja puknem reko super , dajte mi pravilnik u kojem to pishe, kad on tamo u gepek i donese mi gdje je izdanje 10 mjesec 2010 u kojem pise da se MORAJU imati i lanci obavezno,
super reko, zasto onda nisu gume sa ekserima dozvoljene , jel trebamo lopatu i krampu imati u autu, vrecu pijeska, 4 hamala da me guraju ako zapnem...naraavno nije imao odgovor na to...
naravno dobio sam nalog od 40km za neposjednovanje zimske opreme...
FUJ....
tako da znate, komad lanca od psa u gepek i kad pita imate li lance kazete naravno...
VR6Boki je napisao(la):almir_gr to je tacno nazalost, falila ti jedna stvar il sva oprema, istu kaznu placas.
almir_gr je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):almir_gr to je tacno nazalost, falila ti jedna stvar il sva oprema, istu kaznu placas.
Pa to se meni desilo, kupio proslo auto tek, i tu noc zaustave me, imas opremu, ja njemu odmah, nemam opreme, tek kupio auto danas, sutra rijesavam sve, citav dan kod majstora, ma kakvi neda pricati sa sobom, imao samo rezervi tocak, i napise mi nalog 40 KM za ne posjedovanje opreme. I, gledam ovo ista kazna za ne posjedovanje jedne ili dvije stavke, sto nema smisla!
VR6Boki je napisao(la):almir_gr je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):almir_gr to je tacno nazalost, falila ti jedna stvar il sva oprema, istu kaznu placas.
Pa to se meni desilo, kupio proslo auto tek, i tu noc zaustave me, imas opremu, ja njemu odmah, nemam opreme, tek kupio auto danas, sutra rijesavam sve, citav dan kod majstora, ma kakvi neda pricati sa sobom, imao samo rezervi tocak, i napise mi nalog 40 KM za ne posjedovanje opreme. I, gledam ovo ista kazna za ne posjedovanje jedne ili dvije stavke, sto nema smisla!
Ima idiota u policiji, da je to cudo. Ja sam isto prosle zime platio 40 KM, jer nisam imao reflektujuci prsluk. Jednostavno lik trazio da nesto pise, mjerio saru u gumama, pregledao sve ostalo pa hajd onda, vadi opremu. Sve sam ostalo imao, cak i aparat za gasenje, al nisam imao prsluka i zapisa mi 40 KM...