Član
mislim na to ako joj pomjeris taj oslonac ona ce biti npr sabijena ako si auto spustio max sto znaci da je vec pod opterecenjem i onda na neku rupu ili uvalu dobit ce jos vise opterecenja i moze doci do pucanja jer ona nije toliko elasticna kao opruga za gewinde , ja bar mislim da je tako sad moze biti da grijesim , bilo kako bilo poslao sam jedan mail na engleskom u KW evo sad ide jedan i na njemackom , ako ne odgovore trazit cu neke opruge da probam i tvoju varijantu
Evo slika da vidis o cemu sad pricam , znaci ovo je stanje kad je u gepeku bila kutija i woofer 15ska , tezina nekih 50-60kila odokativno mozda i manje....
ovo je meni previse dole i ne svidja mi se nikako a sad zamisli sta ce biti kad stavim na ovo jos nekih 20tak 30 kila
Evo slika da vidis o cemu sad pricam , znaci ovo je stanje kad je u gepeku bila kutija i woofer 15ska , tezina nekih 50-60kila odokativno mozda i manje....
ovo je meni previse dole i ne svidja mi se nikako a sad zamisli sta ce biti kad stavim na ovo jos nekih 20tak 30 kila