Član
Imam ovu MTD frezu kopačicu šta je već ima joj oko 3 god uzeta nova nije radila sve ukupno ni mjesec dana ,u zadnje vrjeme kad se upali motor radi neravnomjerno kao da sam sebi dodaje i oduzima gas,a kad se počne kopati sa njom tj. raditi izgubi snagu i neće da ide prije je sama sebe vukla novževima kopa i ide sad nemože nema snage malo počne i čim treba snage da uradi nešto ona neće,nadam se da sam opisao kako treba,majstor gledao 3 puta inače jedan od boljih ovde ali opet je sve isto samo bolje pali ali nema idalje snage,evo slike
o čemu se radi ako je neko imao iskustva sa ovakvim mašinama zamolio bih da pomogne ,volio bih da znam šta joj je uvjek je sve propisno održavano ali ove godine neće nikako da radi kako treba prije je imala snagu i radila super zvuk motora je bio ravnomjeran čim se upali moglo se osjetiti da je snažna mašina....

:123:
o čemu se radi ako je neko imao iskustva sa ovakvim mašinama zamolio bih da pomogne ,volio bih da znam šta joj je uvjek je sve propisno održavano ali ove godine neće nikako da radi kako treba prije je imala snagu i radila super zvuk motora je bio ravnomjeran čim se upali moglo se osjetiti da je snažna mašina....

:123: