BHT Ovisnik
ne pretjerujem,gepekt mi treba,auto sebi nikad ne kupujem zbog šminke,nego da odgovara mojim potrebama,zato sam karavana i uzeo,dosta prelazim,cesto i putujem,imam praonicu tepiha tako da i tepihe nekada povezem u volvu,sad jos jetta nam ode pa cu pocesce morati s volvom intervenirati,radim u firmi s namjestajem tako da cesto znam stogod i ubaciti,uglavnom gepekt mi treba,da mi nije potreban kupio bih sebi malo govn poput punta,pola i sl:icon_smile:
za drvo kao materijal bih se snasao,jedino ta vlakna neznam jel to problem raditi i jel skupo kako... imam ja bassreflex kutiju staru,na njoj su konektori,al onda moram i pojacalo negdje smjestiti,ovako sam to zamislio da bude na kutiji,na boku,tako da najmanje mjesta zauzme
za drvo kao materijal bih se snasao,jedino ta vlakna neznam jel to problem raditi i jel skupo kako... imam ja bassreflex kutiju staru,na njoj su konektori,al onda moram i pojacalo negdje smjestiti,ovako sam to zamislio da bude na kutiji,na boku,tako da najmanje mjesta zauzme