Član
ne bih uzimao 2.8 ipak mi je to malo previseGolf 2.8 ima na piku sto je vozio kolega s foruma na njemu komplet ovjes od R32.. Ako vec hoces golfa kupi onda taj auto. Ako ti puno trosi plin ugradi
ne bih uzimao 2.8 ipak mi je to malo previseGolf 2.8 ima na piku sto je vozio kolega s foruma na njemu komplet ovjes od R32.. Ako vec hoces golfa kupi onda taj auto. Ako ti puno trosi plin ugradi
javi se na pm da vidim sta imasKoliko bi para dao za golfa 1.8 turbo ???? imam ja pa nezz dali da ga prodam, auto zmajjjj je** 2.8 v6 promašena serija
ne znam sta je bolje zato i jesam na forumu ovdje v6 jest sila ali ne treba mi toliko mislim da bi mi 150 ks bilo dovoljno bez 4x4Zar nije bolje V6 uz plin od 1.8T?? Imas i 4Motion, a i zvuk vrijedi nesto
Vjerujem da je zvijer ali registracija potrosnja malo previse za mene ipak hvalaOvaj što sam ti govorio, cole ti je stavio link. Jest da ima malo puno konja, ali kako za koga (200+KS). Auto je održavano, u Jelića mu je mjenjao kablove, bombinu i svjećice... Mislim ako se predomišljaš, možeš auto pogledati, zvijer je za voziti, a o zvuku da nepričam...