Član
Pozdrav svima.
Treba mi auto do 6.000 max.
Isključivo benzin, može sa već ugrađenim plinom.
U obzir ne dolazi ništa iz VW koncerna. Poželjno da je preko 100KS, ništa pretjerano jako i velike kubikaže, tj, ne preko 2500ccm. Mladje, što bolje stanje bez dodatnih ulaganja poželjno.
Olupine, tuningovana i čipovana i razjebana auta me ne interesuju. Karavan prednost.
Veličina nije presudna, ali jeftinoća odrzavanja ima prednost.
Najbolja opcija je Peugeot 307 SW sa 1.6 ili 2.0 motorom.
Ako neko zna da negdje ima dobar auto u tom rangu neka se javi.
Oglasi su uglavnom prelistani i još se traži, dosta ih je već pregledano i otpisano jer stanje na slikama se ne poklapa sa stanjem uživo.
Kršena i lupana auta zaobilazim ako je neko već popravljao, radije bih uzeo ako je malo udareno da vidim koliko i sam da pravim, nemam povjerenja u nepoznate majstore.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Treba mi auto do 6.000 max.
Isključivo benzin, može sa već ugrađenim plinom.
U obzir ne dolazi ništa iz VW koncerna. Poželjno da je preko 100KS, ništa pretjerano jako i velike kubikaže, tj, ne preko 2500ccm. Mladje, što bolje stanje bez dodatnih ulaganja poželjno.
Olupine, tuningovana i čipovana i razjebana auta me ne interesuju. Karavan prednost.
Veličina nije presudna, ali jeftinoća odrzavanja ima prednost.
Najbolja opcija je Peugeot 307 SW sa 1.6 ili 2.0 motorom.
Ako neko zna da negdje ima dobar auto u tom rangu neka se javi.
Oglasi su uglavnom prelistani i još se traži, dosta ih je već pregledano i otpisano jer stanje na slikama se ne poklapa sa stanjem uživo.
Kršena i lupana auta zaobilazim ako je neko već popravljao, radije bih uzeo ako je malo udareno da vidim koliko i sam da pravim, nemam povjerenja u nepoznate majstore.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока