nisam bas pratio ove teme , a i naslov t ije cudan da si napiso spojleri ili audi sigurno mi nebi promakli

to je orginalan set spojlera sto je audi stvaljao na audije sa sport opremom , uglanom samo prednji i zadnji nastavak . mada taj proizvodjac nudi kao kompletan body kit sto bi rekli za audija 80 .
nastavci se samo zalijepe na standardne branike . ja kako sam znao moglo se prije narucit u audi servisima i provjereno zanm da prednji je tada kosto 700 DM bez lakiranja i nigdje drugo , cak i u kamei katalozima ih nije bilo . a danas to samo mozes nac Ako ti se POSRECI na otpadu sa nekog stranca ili preko interneta kao je neko skino pa prodaje i nemoj se nada da ces nac ispod 100 e prednji . kod mene je doslo fabrcki i slomio se jos dok je tetak vozo , on je uzeo auto novo pa je auto kod mene zavrsilo prije 7-8 godina i ja sam naso na internetu kompletna set neki svabo prodavo . kroz nekih 5 godina potrage zatim

[attachment=14162]
[attachment=14163]
evo na ovoj slici imas komplet set kamei
[attachment=14164]
prednji nastavak , plasticni rubovi , pa dodaci za blatobrane , pragovi , zadnji nastvaak i spojler za gepek !
imas druze sv ena netu samo ukucas na google audi 80