Član
j00k3r je napisao(la):da nije manjak ulja u servu?
I ja sam na to pomislio ali cini mi se da to nije taj zvuk...
Meni se isto desavalo na Astri. Manjak ulja u servu pa se pumpa cula
j00k3r je napisao(la):da nije manjak ulja u servu?
trizex je napisao(la):Kucka li kad samo cimas volan lijevo desno? Mogu biti i lufta u krizu od volana do letve, oni onda "kuckaju".
elmo je napisao(la):trizex je napisao(la):Kucka li kad samo cimas volan lijevo desno? Mogu biti i lufta u krizu od volana do letve, oni onda "kuckaju".
Kod buraza na Passatu isto ovo gore se dešava, išao kod majstorarekli mu da ne dira ništa nije opasno, a preskupo je da se mjenja, uglavnom neki hepek između volana i letve,
Zerr je napisao(la):ako os naleti da se samo prpvjeri dali je sve ok
061 271 021
SKOYA je napisao(la):E ljudi,hvala svima na ponudama i odgovorima.Eh ovako,bio sam u ASA autu danas u servisu.Kazem problem covjeku.Prvo sto me pitao jeli kucka kad je ugasen motor?Reko jeste.On sjede,upali auto okreni tamo-vamo.Kaze nista ovo samo vozi.I treba da bude ovako.Jer ovaj servo sistem kad ne radi treba da kucka,a kad radi motor ako kucka,to je vec druga stvar.Jedino ako na rupama lupa,onda kaze moze biti da je krst na volanu ili gumice na balans stangi koje se mijenjaju po pravilu svak godine.Jer su kod nas putevi kakvi jesu.Eto sredicu te gumice mada sam ih mijenjao prosle godine al et nisu skupe 18 km.
Jos kaze da letva volana na ovim autima,ili moze da radi ili ne radi nema izmedju.Tako je napravljena.A i kugle i krajnice rijetko da idu,jer im dosad ni jedan slucaj nije bio.
Eto da javim ako neko jos bude imao ovako nesto
Zerr je napisao(la):de mi reci ko ti je to reko iz ase znam ih sve samo da znam ko ti je tu dao izjavu jesili bio u pss ili pva
to sto su ti rekli pomeni je samo da te skinu sa k......
Zerr je napisao(la):znam ga zuti sijedi u gornjem lijevom stolu
mor subota zovni kad budes htjeo
ev ti broj 061 271 021