nodiash je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):zar je bilo zanimljivo gledati 7god istog prvaka , meni bas to nije zanimljivo , sad Hamilton jednu trku zadnju , u drugoj pobjedi , to je meni zanimljivije
Sigurno da tebi nije bilo zanimljivo jer je prasio McLaren konstantno a pretpostavljam da si za njih navijao...onom ko voli Schumija i navija za Ferrari je definitivno bilo interesantno i vrijedno paznje
mtopic je napisao(la):Ma daaaaaaj!!!! Pa svi mi volimo F1 i volimo borbu izmedju vozaca, ali najvise volim vidjeti kad moja ekipa pobjedjuje i kad je vozac za kojeg je navijam prvi, pa makar to bilo 77 godina za redom!
Mozes pricati sta hoces, ali da je Schumi vozio za McLaren, ili bilo koji drugi vozac kojeg ti volis i da je pobjedjivao 7 godina za redom bilo bi ti i te kako zanimljivo!
nodiash je napisao(la):Jeste, razumijem sta govoris...imam pajdu koji isto tako kaze i mrzi ferrari...al ja navijam jarane za ferrari i ako on uzima meni je najbolje...a meni i kamaru ostalih ljudi je bilo super zanimljivo...prvo jer volimo njega i navijamo za ferrari a drugo sto je bilo dosta dobre taktike a trece, to i ti moras priznat, najbolje su borbe bile izmedju schumija i hakkinena...volio bi da danas ima onakvih trka i borbi...vjerujes da s njihovim zavrsetkom ja formulu vise nisam ni pogledo...
mtopic je napisao(la):Ma daaaaaaj!!!! Pa svi mi volimo F1 i volimo borbu izmedju vozaca, ali najvise volim vidjeti kad moja ekipa pobjedjuje i kad je vozac za kojeg je navijam prvi, pa makar to bilo 77 godina za redom!
Mozes pricati sta hoces, ali da je Schumi vozio za McLaren, ili bilo koji drugi vozac kojeg ti volis i da je pobjedjivao 7 godina za redom bilo bi ti i te kako zanimljivo!
potpis ko zgrada...
Vernes_AMG je napisao(la):Video
ne znam koliko vas je upoznato s tim da je Ferrari za vrijeme Schumachera imao neogranicen budzet za razvijanje bolida , a to je velika prednost bila , i da njegove rekorde niko ne moze oboriti zato sto su sad slabiji motori u bolidima