Ja boga mi ne serem nista ali opet ja kazem da ovo zmiganje ( ne mislim na zmiganja da se haman gase svijetla i to) se ne moze ukloniti ako ne stavis veci i jaci alternator,debele kablove sa alternatora (duplo debele nego fabricke) do akumulatora i tako isto vazi i za masu pa onda akumulator sto vece Ah, pa kondenzatore sto veceg kapaciteta, pa normalno debele kablove za napajanje i masu pojacala itd itd da sada ne pisem. Sa standardim alternatorom, kablovima sa alternatora i akumlatorom sto ga je fabrika propisala i kad stavis pojacalo (ili vise pojacala) koje ima snagu 500W i vise RMS-a i kad ides u bridge woofere koji isto tako imaju snagu od po 500W nom. snage (na pojacalu namjesti lowpass znaci samo bass nista drugo kao sto je i kod mene na oba pojacala) sigurno ces imati zmiganje svijetala bez gore navedenog zmiganje svijetala na max pojacanom ces imati. Jer ja znam par auta koje imaju jaku muziku (po 2,3 pojacala u autu) i kondenzatore i sve pa opet zmigaju sviejtla pomalo ali kad se to uradi sve onda nema zmiganja. Kod mene sada haman i ne zmiga kako sam stavio veci i jaci alternator na auto i malo deblje kablove sa alternatora ali prije je dosta vise zmigalo dok nije na kraju ugljenisalo rotor i spalilo stator na alternatoru.