Konačno neki BMW...Lijep vozilo, nema šta! Unutrašnjost je najbolja od BMW-a, bar po meni, kombinacija crno-alu... mrzim ono preseravanje sa umjetnim drvetom, šugavo mi je i na 7ici, a kamoli na 3ici i 5ici... Što se tiče priče oko DVD-a, iz svog iskustva također moram reći da je jako bitno da se slaže sa ostatkom unutrašnjosti jer u suprotnom stvarno jako loše izgleda što kod nekih drugih auta možda i prolazi, ali kod BMW-a (i kod Audi-a i Mercedes-a) nikako i stvarno zna zasrat stvar tako da je poželjno da se boja plastike slaže, a rasvjeta da ima koliko toliko veze sa rasvjetom unutrašnjosti, bar sam ja tako sebi birao, čak i mijenjao neke stvarčice, ali ne bi sad o tome... Uslikaj jednu fotku po mraku pa da vidimo kako izgleda sve skupa! Opet s druge strane, ne volim tu serijsku Audio-Video opremu kod auta jer je za moj ukus nekad preminimilastički za oko, možda nekad izgleda i prejeftino bez obzira koliko dobri uređaji to bili (ali to je samo moje mišljenje, neko voli i to). Znači plus što si stavio nešto zanimljivo, jedino što je pitanje kako sve to izgleda, ali najvažnije da se tebi sviđa...
Felge od M-a, svakako ako možeš!
I još jedna stvar, čudi me da niko nije ništa rekao, prednji spojler, bez obzira što ima maglenke nije baš nešto (ne samo na e46 već i kod mog e 36) i spojler oični od M-a bi mu definitivno podigao izgled i bio bi puno ljepši i opakiji, a nije neka lova velika. Po meni to napravi obavezno ako možeš!
I opet ja kažem... BMW jw BMW, ostalo su auti...