Član
ma laze sat bolan..A odstupanje ni jedan tu ne ide kolko pise na satu.
ma laze sat bolan..A odstupanje ni jedan tu ne ide kolko pise na satu.
A odstupanje ni jedan tu ne ide kolko pise na satu.
Tacno tako,jest ono da ide all svaki laze bar 10kilometara..GPS pa provjeriti.A odstupanje ni jedan tu ne ide kolko pise na satu.
Otidji u speed servis u racanskoj iza Monda i pitaj za ovog golfa sta i kako i koliko je isao, pa onda pričaj. Sat laze ali da je isao preko 200 po gps isao je.Kod nas ne laze, kod nas to ustvari ide vise,nego sat pokazuje manje,ovaj sa gti-em je ustvari isao 230km/h
Druze fabricka max brzina 1.8 8v je 193 km/h dodaj na to 30 godina gazenja u blokadiOtidji u speed servis u racanskoj iza Monda i pitaj za ovog golfa sta i kako i koliko je isao, pa onda pričaj. Sat laze ali da je isao preko 200 po gps isao je.
Sent from my SM-G900P using Tapatalk
Ne shvatas ti. Kako mozes istim mjenjacem u kojem je odnos zupcanika takav da na bubam 7000rpm ides 193 kmh na 195/65/r15 gumama ici 220 ? kojom logikom ? haj ne kazem da si stavio vece gume pa bi popravio 2 3 kmh ali da popravis 27 nema logike. Druga stvar je to da bi trebao imati veci rev limit a to nisi imao sigurno. Povecanjem snage samo povrcavas ubrzanje dok sa istim mjenjacem i rev limitom max brzina ostaje istaKo je rekao da je ovo fabricko? i ovde se postavljaju slike nasviranih alfi mogu i ja golfa.
Sent from my SM-G900P using Tapatalk
Nebojša pusti drkadzije kraju. Ovaj maha ne zna gdje je supalj, prvo nek množenje preko 100 nauci!Ne shvatas ti. Kako mozes istim mjenjacem u kojem je odnos zupcanika takav da na bubam 7000rpm ides 193 kmh na 195/65/r15 gumama ici 220 ? kojom logikom ? haj ne kazem da si stavio vece gume pa bi popravio 2 3 kmh ali da popravis 27 nema logike. Druga stvar je to da bi trebao imati veci rev limit a to nisi imao sigurno. Povecanjem snage samo povrcavas ubrzanje dok sa istim mjenjacem i rev limitom max brzina ostaje ista
Drži se svedjana to su strijele nebeske. Kakav vw, to je cobansko autoI onda mi kazu da imam nesto protiv VW-ovaca....
Send via Gameboy Color