Član
black__anegllll je napisao(la):jednostavno..bmw ima veci prenos zato je na startu slabiji i to je to
(ako su oba motora u priblizno dobrom stanju onda je samo ovo razlog)
Tezina druze,tezina auta
black__anegllll je napisao(la):jednostavno..bmw ima veci prenos zato je na startu slabiji i to je to
koliko znam da je kao u golfa 5 gti isti taj motor aa vozio sam se u golfu 250 nisam vidio neke muke za navlacenje kao i u opel astri 200ks 250 obadvoje bez neke velike muke,zato mi taj scirocco nesto po meni nije okallroad je napisao(la):black__anegllll je napisao(la):allroad je napisao(la):Zanimljivo al ja i dalje stojim iza onoga sto sam rekao. Rodjak ima scirocca 2.0t, 200 konja i ide sporije nego bmw koji ima 3KS manje, iako je laksi, manji, nizi.... Srdjan je prije godinu dana mozda objasnjavao zasto turbo auta imaju manji top speed (kad se radi o stock autu) u odnosu na N/A ako imaju istu snagu
jednostavno..bmw ima veci prenos zato je na startu slabiji i to je to
u dobrom su stanju zato i idu koliko je deklarisano, bmw presao 70000km kad sam ga imao a scirocco od rodjaka mozda 30000km
al nije zbog toga, nema to veze, jer scirocco ima jos obrtaja al ne mrda kazaljku sa 240, nekad i 235
nesobrzi je napisao(la):koliko znam da je kao u golfa 5 gti isti taj motor aa vozio sam se u golfu 250 nisam vidio neke muke za navlacenje kao i u opel astri 200ks 250 obadvoje bez neke velike muke,zato mi taj scirocco nesto po meni nije okallroad je napisao(la):black__anegllll je napisao(la):allroad je napisao(la):Zanimljivo al ja i dalje stojim iza onoga sto sam rekao. Rodjak ima scirocca 2.0t, 200 konja i ide sporije nego bmw koji ima 3KS manje, iako je laksi, manji, nizi.... Srdjan je prije godinu dana mozda objasnjavao zasto turbo auta imaju manji top speed (kad se radi o stock autu) u odnosu na N/A ako imaju istu snagu
u dobrom su stanju zato i idu koliko je deklarisano, bmw presao 70000km kad sam ga imao a scirocco od rodjaka mozda 30000km
al nije zbog toga, nema to veze, jer scirocco ima jos obrtaja al ne mrda kazaljku sa 240, nekad i 235
To je normalni top speed za tog Sirroca ponavljam jer otpor zraka kod novog Sirroca iz 2010 te je jednak kao Golfu 2 vjerovali il ne i puno je veci nego BMWov,slicna situacija je sa svim hatcevima.Jedini razlog.allroad je napisao(la):nesobrzi je napisao(la):koliko znam da je kao u golfa 5 gti isti taj motor aa vozio sam se u golfu 250 nisam vidio neke muke za navlacenje kao i u opel astri 200ks 250 obadvoje bez neke velike muke,zato mi taj scirocco nesto po meni nije okallroad je napisao(la):black__anegllll je napisao(la):allroad je napisao(la):Zanimljivo al ja i dalje stojim iza onoga sto sam rekao. Rodjak ima scirocca 2.0t, 200 konja i ide sporije nego bmw koji ima 3KS manje, iako je laksi, manji, nizi.... Srdjan je prije godinu dana mozda objasnjavao zasto turbo auta imaju manji top speed (kad se radi o stock autu) u odnosu na N/A ako imaju istu snagu
ma scirocco druze nov kupljen,za rodjak snimao za austriju 235km/h pun gas sa nesto stvari u autu, ovako mozda 240 i to je to... auto uredu 10000% trecom slajdra i ima ubrzanje super, 235/45 R17 na njemu fabricke, sve fabricko
CoL3 je napisao(la):kako onda moja karavanka ide s tim otporom,il je konji izvace
-Suki- je napisao(la):druze pratim te i nemogu vise cutati kako ne uzimas u obzir jedan biran faktor a to je ''frontal area''
nije isto kad auto ima 0.3 otpor i frotal area 2.4 i kad auto ima 0.33 otpor i frontal 2.0.....
uostalom ovo je tema o tome koliko je brz ciji auto i stvarno ne vidim potrebu da analiziras svaciji post.
bez uvrede
emir_89 je napisao(la):ma koga se ticu otpori i matematicke formule, nije nam to interesantno. hocemo jos dizela sa 60ks sto idu 190