mario22 je napisao(la):ford xr3i 77KW 7l
olensoner je napisao(la):@allroad jel DSG mjenjac kod tog Golfa?
Kod mene je S80 2.5D, po gradu ne uzima preko 8-9, na otvorenom od 4-7 litara, zavisi kako se vozi...
Ne kazem da nije slucaj, posto si vjerovatno vidio moj komentar! Ali eto u mene ne ide ispod 10...Ali ne vozimo svi isto, ja mogu spustit do 9 ali ispod toga nebih znao voziti! Uostalom u mene je 1,8 karburator(u urednom stanju)..Kod tebe je mozda injection..Nebitno ali moguce je...Ali slozices se da je rjetkost...Jer ipak je to starija benzinjara, a jos kod nas je benzin "jako" kvalitetan...almir_gr je napisao(la):Moja matematika, papir i olovka mi govore da u mene Golf 2 1.6 benzin 55 KW ne trosi vise od 8 litara gradske voznje, to sam uzeo racunati zadnjih 5 mjeseci i potrosnja cisto gradska voznja, nigdje na otvoreno nisam isao je varirala od 7.6-8 lit na 100 km! Sad ce sigurno poceti komentari da lazem sebe, da ne znam racunat il' mi ne valja kilometar sajla hahaha! To je neka normalna voznja po gradu i kroz guzve i inace tako se krece potrosnja, kad sam ga gasao par put nisam ni htjeo racunati jer znam da se ne isplati ni znati potrosnju hehe!