vjerovatno ti je mrsko bilo čitati, radi se o vw ovlaštenom servisu...Ruke za mali servis 70 KM...toliko ne uzimaju ni u pojediinim ovlaštenim servisima...
vjerovatno ti je mrsko bilo čitati, radi se o vw ovlaštenom servisu...
vjerovatno ti je mrsko bilo čitati, radi se o vw ovlaštenom servisu...
Jest ovlasteni,al opet je to previse,bar meni..kakvo je ulje POWER OIL, ima ga servis kod Dzeleta,garantuje da je uvoz iz Njemacke,cijena 12,5 KM/l ??
Koje je vaše vozilo koji motor koliko kilowata i pronaći ćemo tašno prema fabričkim uputama i specifikacijama koje ulje bi Vam odgovaralo
Toledo,1.9 tdi 81 kW,2003.,asv 5w30 ili 5w40???
Spisak ovlaštenih možeš naći na web stranicama npr. volkswagen.ba ili skoda.ba ili renault.ba ili neki drugi....Možeš li mi dati kontakt za te ovlaštene što rade za 20km...
Ma sada su ovlašteni jeftiniji nego li ovi crnjaci po šuapama i barakama, koliko god koštali sve kada saberete povoljniji su jer kada npr. prodajete vozilo drugi je pogled na vozilo koje se održava u ovlaštenim servisima nego li kod crnjaka itd itd......Spisak ovlaštenih možeš naći na web stranicama npr. volkswagen.ba ili skoda.ba ili renault.ba ili neki drugi....
zvao sam sve i kod svih je isto??? u kojem ovlaštenom servisu za motore vw 1.9 ili 1.6 mogu odraditi mali servis za 20km? nebitno jeli to vw, audi,skoda, seatSpisak ovlaštenih možeš naći na web stranicama npr. volkswagen.ba ili skoda.ba ili renault.ba ili neki drugi....
Ma sada su ovlašteni jeftiniji nego li ovi crnjaci po šuapama i barakama, koliko god koštali sve kada saberete povoljniji su jer kada npr. prodajete vozilo drugi je pogled na vozilo koje se održava u ovlaštenim servisima nego li kod crnjaka itd itd......
Nemas potrebe da ranije mjenjas, niti da sumnjas... ako ti je motor ok, vozi 8000-10000 km, a i evo ti odobrenje od VW, da ne pricamo napamet...to da,razumijem,ali cija uzimate da valjaju,da nisu fuš, cujem da valja i ova Modriča,da bar nju ne kopiraju,pa da je malo ranije mjenjam
Misli da nema ovlastenog servisa koji bi uzeo manje od 50 km ...Ruke za mali servis 70 KM...toliko ne uzimaju ni u pojediinim ovlaštenim servisima...