Član
Motul je majka svim ostalim uljima! Nema potrebe da trazis nesto bolje jer neces naci! Samo su skuplja od ostalih ulja-! I slabo ih gdje ima! Gdje ih mozes nabaviti!?jel neko koristio motul ulja? cujem da su dobra
Motul je majka svim ostalim uljima! Nema potrebe da trazis nesto bolje jer neces naci! Samo su skuplja od ostalih ulja-! I slabo ih gdje ima! Gdje ih mozes nabaviti!?jel neko koristio motul ulja? cujem da su dobra
Cuo sam za njega odavno, ali eto da vidim iskustva vasa, koliko sam mogao prethodno procitati pozitivna su.Ja ne mogu da vjerujem da ljudi nisu culi za Likvi moli i motul ulja, a vamo se kunu u Inu i jos neke no name brendove, iz vasih pitanja se ustvari vidi koliko ne znate
NA to sam i mislio, sa motulom i likvijem niko nije imao losa iskustva,bar sto ja znam.vladica85 drugo je cuti a drugo imati iskustva
sta je fora s ovim uljima za plinase? ja sipam GM ulje, i za koji dan cu opet, nemam problema, bar trenutno.... zanima me jel ovo marketing il je bolje za masinu s ovim uljem
Ja, opet, ne mogu da vjerujem da neko kaže za Ina ulja da su no name. Ljudi imaju kvalitetna ulja po fer cijenama sa poznatim porijeklom.Ja ne mogu da vjerujem da ljudi nisu culi za Likvi moli i motul ulja, a vamo se kunu u Inu i jos neke no name brendove, iz vasih pitanja se ustvari vidi koliko ne znate
Procitaj malo bolje, nije napisano da je Ina no name ali da spada u klasu slabijih ulja to da .Ja, opet, ne mogu da vjerujem da neko kaže za Ina ulja da su no name. Ljudi imaju kvalitetna ulja po fer cijenama sa poznatim porijeklom.
Napisao si "Ina i još neki no name brendovi". Ina je izgrađeno ime i sinonim za kvalitet, a jedino možda kaskaju u raznovrsnosti ponude za najnovije motore putničkih vozila. Možda. Minerala i polusintetička ulja izuzetno kvalitetna.Procitaj malo bolje, nije napisano da je Ina no name ali da spada u klasu slabijih ulja to da .
Mislim da ce ti 10W-40 biti rijetko ja bih nasuo 15W-40 sigurno ce ti ga manje trositi sve zavisi do motora, a ako trosi ulje najbolje 20W-60Mogu li nasuti 10w40 u cvaju oce li biti rijetko ili da sipam 15w40 ?