Član
zvekne turbina na neodrzavanom dizelu, sta onda ?Sto to ?
zvekne turbina na neodrzavanom dizelu, sta onda ?Sto to ?
Vozis benzinca i crke ti mjenjac i sta onda ?zvekne turbina na neodrzavanom dizelu, sta onda ?
Vozis benzinca i crke ti mjenjac i sta onda ?
Ako se ides to politikom da ce ti nesto crknuti kupis brate biciklo i nemas problema.
Razmisljam o kupovini novo auta , uskoro prodajem svog golfa 4 1.6 77kw .
Uslovi za auto su :
1. Cijena 10-12.000 KM
2. Da malo trosi , dizel po mogucnosti
3. Da ima prostora , da je udobno i da je odrzavanje jeftino
Pa ako ko ima kakav prijedlog neka predlaze.
vala jos nisam cuo da je nekome crknuo mjenjac
ja idem politikom da je benzinski motor koliko-toliko u boljem stanju jer se u njega ne moze svasta sipati kao u dizela
Alfa jeste lijepo auto , sminkersko sa stilom , ali za bosanske prilike bas i ne ide , prije 1,5 god prijatelj platio rame 700e.Eto, ja bi mu lično preporučio alfu JTD, za te pare možeš uzet 156 facelift u top stanju sa malom kilometražom, za 12 hiljada se i 159 može nać, al predpostavljam da u tvom slučaju alfa ne dolazi u obzir, volio bih da griješim
Znaci svaka marka auta se kvari , nema ga da se ne pokvari , samo nekim auto markama i modelima su djelovi jeftiniji i dostupni , dok drugima su puno skuplji. npr. mjenjac za golfa 4 i bmw 530 nisu iste cijene.Nemojte ovo pricati..
Uzmes 10 razlicith auta diesela-vozis ih 5 godina na recimo 7 ce otici zamajac,turbina ili dizne
Uzmes 10 razlicitih auta benzinaca - vozis ih 5 godina na recimo 3 ce otici mjenjac i jos ponesto vece kao na dieselu(mislim na cijenu kvara)
Ali bih ja opet prije diesela
Alfa jeste lijepo auto , sminkersko sa stilom , ali za bosanske prilike bas i ne ide , prije 1,5 god prijatelj platio rame 700e.