Član
moj mercedes šestak a uzme 15, šta se desilo pa toliko troši, da nije do karburatora, ili je do velike dimenzije guma ahhahah4L kad ga stisnem ume 5 ali zimi to samo tako, ljeti je 4.5L...
moj mercedes šestak a uzme 15, šta se desilo pa toliko troši, da nije do karburatora, ili je do velike dimenzije guma ahhahah4L kad ga stisnem ume 5 ali zimi to samo tako, ljeti je 4.5L...
Šta pričaš ti, pa lik se voza redovno po bihaću, crvena cvaja, a gti zeleni.Odavno nismo bolje teme imali i gdje je taj bihacki golf 1.9 PD sa 130 konja i potrosnjom od svega nevjerovatnih ali stvarnih i realnih 6L
ako može nakrhat 15 ltara za sat' evo noga na cjepalo odma@mercedesdžija stavi karburator od Golfa 1.3 svi ga hvale i kazu da se najbolje pokazao, ici ce ko metak a trosit duplo vise
Gdje voza, ja samo bijelu cvaju po gradu vidim neku novu nedavno stigla a crvene cvaje ni u prici a zelena cvaja je bila prije 5 godina od kolege i te vise ni na mapi nema. De gdje izlazi, gdje bude i zivi da ja dodjem vidjeti tog crvenog golfa sa 1.9 tdi PD, ja sam u centru bihaca... Ovdje haman nk nema sredjwnih golfova a crvwnog sredjwnog bi sigurno zapazio u gradu takodje i zelenog sredjwnog ali ja ne pamtim da sam vidio sredjenog golfa cvaju tako da bi tu sigurno zapazio... A i po gradu bi se sigurno pricalo za projekt cvaja 1.9 tdi pd sa 130 konja jer nije bas jednostavno PD ubaciti u cvaju, nije to tdi iz trice pa da se bucne u auto za 24h...Šta pričaš ti, pa lik se voza redovno po bihaću, crvena cvaja, a gti zeleni.
vidiš da neko sa foruma napravio lažnjak pa prca nas ahhahaDa nije liga sa svojom cvajom dolazio u Bihac
Izgleda on svaku noc dodje u bihac na kafuDa nije liga sa svojom cvajom dolazio u Bihac
Crvena cvaja, felge crne petokrake, naprijed maska bez znaka, nema nekog tuninga na njoj, ako gdje nafatam sliku poslat ću ti je.Gdje voza, ja samo bijelu cvaju po gradu vidim neku novu nedavno stigla a crvene cvaje ni u prici a zelena cvaja je bila prije 5 godina od kolege i te vise ni na mapi nema. De gdje izlazi, gdje bude i zivi da ja dodjem vidjeti tog crvenog golfa sa 1.9 tdi PD, ja sam u centru bihaca... Ovdje haman nk nema sredjwnih golfova a crvwnog sredjwnog bi sigurno zapazio u gradu takodje i zelenog sredjwnog ali ja ne pamtim da sam vidio sredjenog golfa cvaju tako da bi tu sigurno zapazio... A i po gradu bi se sigurno pricalo za projekt cvaja 1.9 tdi pd sa 130 konja jer nije bas jednostavno PD ubaciti u cvaju, nije to tdi iz trice pa da se bucne u auto za 24h...
Nije to ta, uslikaj i motor da se vidiCrvena cvaja, felge crne petokrake, naprijed maska bez znaka, nema nekog tuninga na njoj, ako gdje nafatam sliku poslat ću ti je.
A ta zelena, da nije bila od Nevzeta, gti 82kvv u njoj ?