Mislio sam da je ono passat 4, ali vidim sad da je ono zapravo passat 5, a što misliš da ti passati slabo idu, moj prijatelj ima passata 1.8t 150ks, i on prica da to ide ko ludo...Cuj passat karavan (pijacar, grbo ili ti ga kuruzana) 1.8 20v 125 konja ide hahaha 1.8T sa 150 konja je mrtvac a gdje tek taj bez turba druga stvar passat 4 nema 1.8 20v 125hp, nego je taj motor tek dolazio u passat 5. U passat 4 je bio 2.0 8v 115hp i 1.8 sa 90hp... Zanimljiva je tema, nacitas se svacega, malo se nasmijes i tako
TAj passat 1.8T sa 150 konja ne ide nista, tek kad se cipuje (ali kod pravog chip tunera) i digne na 180 konja eh tek tada ide, a sa fabrickih 150 konja on nista ne ide...Mislio sam da je ono passat 4, ali vidim sad da je ono zapravo passat 5, a što misliš da ti passati slabo idu, moj prijatelj ima passata 1.8t 150ks, i on prica da to ide ko ludo...
Ma neko se zahebava pa se i mi s njim zahebavamo, moramo negdje oduska i mi imatiAjd sto je najgore ovaj Dzevad je neko od forumasa.
Ja mislim da je tdi bio zadnji put brzi, ali se mozda nesto od tad promjenilo pa bi tdi mogao izgubit a mozda i dobitU redu, ajmo dalje, imaju dvojica u mom gradu, obojica voze cvaje(golf 2), u jednog je GTI 112ks cini mi se, a u drugog TDI motor iz golfa 4/5 ubačen 130ks, zadnji put kad su se trkali, na ravnici prema pokoju, tdi je bio brži, al ne previše, pa pitam vas za mišljenje, šta je brže ?
lupas gluposti, u Bihacu nema dvice sa tdi pd motorom, jer da ima to bi bila glavna vijest hahaU redu, ajmo dalje, imaju dvojica u mom gradu, obojica voze cvaje(golf 2), u jednog je GTI 112ks cini mi se, a u drugog TDI motor iz golfa 4/5 ubačen 130ks, zadnji put kad su se trkali, na ravnici prema pokoju, tdi je bio brži, al ne previše, pa pitam vas za mišljenje, šta je brže ?
Ima i to puna 2 mjeseca, diskovi nazad sa gti-a(valjda cijeli most), spuštena, zapinje za kutiju drine mekuše, lik kaže da potrošnja u gradu ne prelazi 6l, lahko auto a jak motor, a ovaj gti ima od daaavno...lupas gluposti, u Bihacu nema dvice sa tdi pd motorom, jer da ima to bi bila glavna vijest haha
Pa ja sam iz Bihaca i jos tog golfa vidio nisam a svaku noc sam vani i jos nisam naletio ni na tog tdi-a ni na tog gti-a... Ja kazem da tog golfa sa 1.9 tdi pd motorom u gradu, u Bihacu nema, ako je iz cazina ili okolice mozda ali u Bihacu ga nema. Za potrosnju cu reci HAHAHAIma i to puna 2 mjeseca, diskovi nazad sa gti-a(valjda cijeli most), spuštena, zapinje za kutiju drine mekuše, lik kaže da potrošnja u gradu ne prelazi 6l, lahko auto a jak motor, a ovaj gti ima od daaavno...
tvoj bmw šestak a benzinac troši manje, jel tako?Pa ja sam iz Bihaca i jos tog golfa vidio nisam a svaku noc sam vani i jos nisam naletio ni na tog tdi-a ni na tog gti-a... Ja kazem da tog golfa sa 1.9 tdi pd motorom u gradu, u Bihacu nema, ako je iz cazina ili okolice mozda ali u Bihacu ga nema. Za potrosnju cu reci HAHAHA
4L kad ga stisnem ume 5 ali zimi to samo tako, ljeti je 4.5L...tvoj bmw šestak a benzinac troši manje, jel tako?