Pozz, ja se zovem Dzevad, 1995 god. iz Bihaca sam, vozim Golf 4 TDI 90ks. Na ovaj forum sam došao jer su mi potrebne neke informacije u vezi mog auta...Al pazi, pise da ima 25 god....
Impossibruuu
Aha, ja sam mislio da je tdi brzi, i dalje mislim jer TDI ima turbinu i 100 kubika vise, a laguna je oko 98 godista, i ja sam uvjeren da ona nema turbinu, jos na golfu su 15-ke, a na laguni 14-ke feluge.. ???
vidim iz bihaca si,gdje ste se utrkivali i gdje ste mjerili ta vremena....?
Ma kakvi od 0 do 100, ovo au pakleni momci to su vremena na 402 metra.Samo bas cudno da ste potrefili vrijeme od 0-100 kod golfa i lagune kao što je po fabrickim specifikacijama
Ja cisto sumnjam da bi tvoja kockica mogla ispod 16sec na 402 Ja mislim da bi ovu temu bilo najbolje izbrisat da nebi neko sa strane ove gluposti procitao.Radi ovakvih mi dodje da sav benzin izvucem iz rezervara te ga premjestim u interijer svih svojih auta pa ga laganim bacanjem upaljenog zippa u stilu John Waynea kroz otvoren prozor zapalim i bacim se na sevis i prodaju bickala. Taman imam preko zime da se stelnem i ustosim do proljetne sezone. Jos mi reci da su ovo vremena na 402m pa da se degradiram na romobil jer sumnjam da bi i moja ix kocka bila sposobna ispod 15 u trenutnom stanju, a ima konja vise nego ta dva golfa zajedno i 350 kila manje od lagune.