trizex je napisao(la):Da nisu gume mozda Pirelli Pzero
Ja imam sve zatamnjeno, pa mi svejedno
trizex je napisao(la):Nop, ali imam veoma veoma dobru predstavu ko jeste
koki+ je napisao(la):Got2b je napisao(la):koki+ je napisao(la):ako bi išao na ovu starnu ja sam uvijk predveče u Srebreniku pa se javi da odemo na kafu
ajd da se cujemo preko msn-a
frenky60@hotmail.com
eto pa dodaj
nemam ja msn drug nešto sam zasro na računaru pa sam moro oboriti sistem pa dok ja to sve instaliram, uglavnom nije frka kad budeš dolazio javi se
Al_Galone je napisao(la):koki+ je napisao(la):Got2b je napisao(la):koki+ je napisao(la):ako bi išao na ovu starnu ja sam uvijk predveče u Srebreniku pa se javi da odemo na kafu
ajd da se cujemo preko msn-a
frenky60@hotmail.com
eto pa dodaj
nemam ja msn drug nešto sam zasro na računaru pa sam moro oboriti sistem pa dok ja to sve instaliram, uglavnom nije frka kad budeš dolazio javi se
Te felge sto si uzeo su sa rasponom sarafa 4x98 i ET 40,dakle jako veliki izbacaj vani. Moja prognoza je da iako ih stavis na auto nekako jer je na golfu 4x100,sigurno ce parati,pozadi 100% a naprijed ces vidjeti,druga stvar sjebat ces i sarafe i navoje na nabama jer ti je razlika 2mm u rasponu sarafa.
Moja preporuka ne stavljaj to na auto.
Got2b je napisao(la):tibor987 je napisao(la):ZA 90€ ako su u dobrom stanju neces fulit...ako nista utopis ih nekome za 150€ i dobaaaar :lol:
mah uzeo sam felgice prije 2h ovde u TUZLI od momka eto iste su gore sa te slikice sa tog fijata....vidicu sutra kad dodjem s posla da postavim da vidim kako ce da ide jbg.....
eh ima ovde i bosanaca jell tak
ko od vas vozi starija auta sa full zatamljenim staklima ..ja imam problema ovde po TK s policijom :