Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Dobar ti ovaj dobitak....:-D
EnesDzo je napisao(la):Moj zadnji tiket :/
http://img810.imageshack.us/img810/8144/tix.png
elmir je napisao(la):sinoc bezze na marku igram 9 parova i pogodim 39KM, danas reko ode opet 9 parova na marku i danas dobijem 55.. dobro je :lol::lol::lol:
antrax je napisao(la):elmir je napisao(la):sinoc bezze na marku igram 9 parova i pogodim 39KM, danas reko ode opet 9 parova na marku i danas dobijem 55.. dobro je :lol::lol::lol:
Ascoli - Crotone 3+ pogodio
Torino - Vicenza 1 pogodio
Albinol - Frosino 3+ pogodio
ostalo mi noćas u 3 sata još... za 262 km
Santos - Internacional 3+
Brianti - Benesova 2
Valjda će biti ovako kako bi trebalo
emir_89 je napisao(la):ja cu vidjet sutra da sastavim nesto za sub + ned. 4 para sub, 4 ned i na 2 markice dva takva listica sa razlicitima parovima i trebao bi bar jedan proci
antrax je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ja cu vidjet sutra da sastavim nesto za sub + ned. 4 para sub, 4 ned i na 2 markice dva takva listica sa razlicitima parovima i trebao bi bar jedan proci
Ima za vikend dobrih parova na sigurno ko igra... trebalo bi se šta pogoditi konkretno jer imam ispite za vikend, tako da ću moći ispratit sve što se dešavalo jer imam WLAN na faxu, pa ponesem laptop i lagano... nisam i onako ništa pripremio za ova 2 ispita
Duke_Of_Harlem tu idu golovi preko... kod njih je to uvijek tako... ili igrati VG2, u prvom poluvremenu bude jedan gol u prosjeku, u drugom 2 ili 3 komada
Duke_Of_Harlem je napisao(la):antrax je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ja cu vidjet sutra da sastavim nesto za sub + ned. 4 para sub, 4 ned i na 2 markice dva takva listica sa razlicitima parovima i trebao bi bar jedan proci
Ima za vikend dobrih parova na sigurno ko igra... trebalo bi se šta pogoditi konkretno jer imam ispite za vikend, tako da ću moći ispratit sve što se dešavalo jer imam WLAN na faxu, pa ponesem laptop i lagano... nisam i onako ništa pripremio za ova 2 ispita
Duke_Of_Harlem tu idu golovi preko... kod njih je to uvijek tako... ili igrati VG2, u prvom poluvremenu bude jedan gol u prosjeku, u drugom 2 ili 3 komada
ma ja tu nisam igrao to vec obicno,nisam se zamarao usao 2 min u klad i bezveze nasvrljao nesto,,igrao sam keca na santos pa cemo vidjeti sta bude