Član
dellas je napisao(la):U pitanju je piramida ili progresija...kako je ko zove, ako ste culi.
Jesi si ti pokusavao, imali kakvih rezultata, iskustva:icon_question::icon_smile:
dellas je napisao(la):U pitanju je piramida ili progresija...kako je ko zove, ako ste culi.
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):hm to ono ganjanje X duplanje, jesi na to mislio?
Sina je napisao(la):Ako je rijec o duplanju, na kraju tog puta ti je opsta propast, samo pitanje je koji oblik propasti, to je vec individualno... ;-)
Kladim se ja live ponekad, ali to i nije bas narocito dobar oblik kladjenja, jer su marze kladionica vece nego na obicne oklade....
dellas je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):hm to ono ganjanje X duplanje, jesi na to mislio?
Upravo na to. Ja sam igrao, ali na zalost nemam ja dovoljno novca za to. Znam ljude koji su uzeli ogromne pare na to...Znaci nadjes jedan tim i samo cepas, koliko god puta da puknes kad dodje ti si u plusu, a mora doci Samo treba imati kesa da to ispratis...
kavaz je napisao(la):pa daj nam objasni, pa ko bude imao nek prati ..
osim ako ne naplacujes tu uslugu objasnjavanja
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):dellas je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):hm to ono ganjanje X duplanje, jesi na to mislio?
Upravo na to. Ja sam igrao, ali na zalost nemam ja dovoljno novca za to. Znam ljude koji su uzeli ogromne pare na to...Znaci nadjes jedan tim i samo cepas, koliko god puta da puknes kad dodje ti si u plusu, a mora doci Samo treba imati kesa da to ispratis...
hm . . . tu bas trebaju dobre pare za to, moze se desiti da se niz oduziw . . . znam citao sam dosta i o tome, ali nisam se jos usudio da probam, nisam umogucnosti da ispratim vise kola:icon_smile:
uzmes jedan tim, prvo kolo X na njega 10 maraka, ako padnes opet X sledece kolo ali uplacujes 20 maraka i sve tako tok ne dobijes
antrax je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):dellas je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):hm to ono ganjanje X duplanje, jesi na to mislio?
hm . . . tu bas trebaju dobre pare za to, moze se desiti da se niz oduziw . . . znam citao sam dosta i o tome, ali nisam se jos usudio da probam, nisam umogucnosti da ispratim vise kola:icon_smile:
uzmes jedan tim, prvo kolo X na njega 10 maraka, ako padnes opet X sledece kolo ali uplacujes 20 maraka i sve tako tok ne dobijes
To smo mi probali, ali se desi da pogodiš u drugom kolu, kreneš ponovo... i td... i nigdje te nema... najbolje je kad ti se neda pogodit... tamo do polovine lige... stalno duplo moraš uplaćivat... jbg.
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):A i neke kladionice imaju ogranicenu uplatu, pa i moze *ebat stvar!
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Pa dobro, uglavom ko ima par 'iljada paraka vista nek pokusa, dellas posto vidim da si u tim vodama malo, jesi li pokusavao sisteme 3/7 4/7 i slicno, ja bio kreno i uplatim 800 din i dobijem 2000 i nesto, i udjem u ispitni rok i batalim to
dellas je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Pa dobro, uglavom ko ima par 'iljada paraka vista nek pokusa, dellas posto vidim da si u tim vodama malo, jesi li pokusavao sisteme 3/7 4/7 i slicno, ja bio kreno i uplatim 800 din i dobijem 2000 i nesto, i udjem u ispitni rok i batalim to
Ma svasta sam ti ja igrao brate moj, a i stric mi drzi kladionice Nisu to losi sistemi, ali moras da gadjas jake kvote da bi se isplatili...jbg, ni to nije sigurno.
@antrax: kad nece ono nece...mene juce jedna obori za 100e sa 50din(0.5e)