_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):*ebes kladionicu, em gubis pare em gubis zdravlje nervirajuci se, bolje otic nesto sjest pojest, neko ove *ebene tikete popunjavat:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
dellas je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):*ebes kladionicu, em gubis pare em gubis zdravlje nervirajuci se, bolje otic nesto sjest pojest, neko ove *ebene tikete popunjavat:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
potpis ali ... jbg zarazno je, ja igram vec 10-ak godina
emir_89 je napisao(la):ja uvijek igram na marku-dvije, jedan-dva listica cejfa radi sve ono vise ulaganje, ja smatram kockanjem i "bolescu". nemojte se uvrijediti, ne mislim nista lose ni o kome
emir_89 je napisao(la):ja uvijek igram na marku-dvije, jedan-dva listica cejfa radi sve ono vise ulaganje, ja smatram kockanjem i "bolescu". nemojte se uvrijediti, ne mislim nista lose ni o kome
emir_89 je napisao(la):pa jeste kocka, al nije isto bukvalno odvajat od usta 20-30-50KM, da bi se kladilo i dobilo, i stavit onako marku da imas sta pratiti...
btw, znas onu nije muju majka klela sto se kladio, nego sto se vadio... hehehehhe
Sina je napisao(la):Ovako se to radi momcovi...
Moja uplata je 100e, ostalo je zarada danas za par sati posla... Nema od kladionice para na lijepe oci...
Sina je napisao(la):To je jedan moj sistem... Digao sam 'nesto' para na njemu, sad sam naisao na neke problemcice, koje cu rjesiti, posto sam sad ocistio godinu na faksu, pa imam vremena... Uglavnom radi se o bonusima i ovako mogu dosta puta da ga okrenem... Zarada od 70 do 100e, za dan posla nije lose...