peljto je napisao(la):Znaci planiram da uradim karbon foliju na golf 2(hauba) gdje ima da se radi to u Sarajevu da nije skupo a da je kvalitetno i koliko moze da izdrzi ta folija na haubi da se ne odlijepi..??
MTR je napisao(la):peljto je napisao(la):Znaci planiram da uradim karbon foliju na golf 2(hauba) gdje ima da se radi to u Sarajevu da nije skupo a da je kvalitetno i koliko moze da izdrzi ta folija na haubi da se ne odlijepi..??
Kvalitetno a jeftino - ne postoji , tako je i sa odljepljivanjem , fus folija fus ljepilo , prava folija nije jeftina ( za tvoju haubu cca....90 KM ) , fusinu mozes uzet i za 15 KM na pijaci i sam sebi zalijepit pa koliko god da drzi
peljto je napisao(la):MTR je napisao(la):peljto je napisao(la):Znaci planiram da uradim karbon foliju na golf 2(hauba) gdje ima da se radi to u Sarajevu da nije skupo a da je kvalitetno i koliko moze da izdrzi ta folija na haubi da se ne odlijepi..??
Kvalitetno a jeftino - ne postoji , tako je i sa odljepljivanjem , fus folija fus ljepilo , prava folija nije jeftina ( za tvoju haubu cca....90 KM ) , fusinu mozes uzet i za 15 KM na pijaci i sam sebi zalijepit pa koliko god da drzi
imam jos jedan problem poceo se lak guliti na haubi pa sam ja pokusao sprejem ofarbati i onda me lak u spreju zeznuo i sve je ostalo sareno i to sam mislio folijom da prekrijem hoce li biti kakvih problema zbog toga da se nece folija odlijepiti i koju foliju mi preporucujes da uzmem i jel 90 KM sa rukama..
MTR je napisao(la):peljto je napisao(la):MTR je napisao(la):peljto je napisao(la):Znaci planiram da uradim karbon foliju na golf 2(hauba) gdje ima da se radi to u Sarajevu da nije skupo a da je kvalitetno i koliko moze da izdrzi ta folija na haubi da se ne odlijepi..??
imam jos jedan problem poceo se lak guliti na haubi pa sam ja pokusao sprejem ofarbati i onda me lak u spreju zeznuo i sve je ostalo sareno i to sam mislio folijom da prekrijem hoce li biti kakvih problema zbog toga da se nece folija odlijepiti i koju foliju mi preporucujes da uzmem i jel 90 KM sa rukama..
jok , samo folija , a ako se guli lak .... ofarbaj to fino i cao , ne treba tebi folija
bojanDC je napisao(la):Ja sam tebi fino napisao, kontaktiras ljude, odvezes im auto, oni ti zalijepe ti platis i to je to..
soffa je napisao(la):ma farbaj to a imas sad folija i u boji auta i matt folije i sa sjajem sve je do tebe i koliko ti mislis iskihat para..koliko para toliko muzike..![]()