nodiash je napisao(la):
GrandMaster je napisao(la):
nodiash je napisao(la):
Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....
Imam i jedno i drugo, Mul-t-lock brava je odmah pored mjenjaca... i NIKAD je ne zakljucavam, samo mi smeta kljuc....
Saobracajnu kod sebe i ciaoooooooooo
I cobru i Mul-t-lock u Sarajevu ugradjuju u ASA-i, naravno pod garancijom sve... Mul-t-lock kod njih je oko 700km za Golfa...
Isti taj multilock ti kod nas ugrade ljudi za 430km..kaka asa i bakraci..dok je ovaca bice i vune...
I, ne daj Boze nesto malo "sjebu"... Naravno, ici ces kod Muje sto ugradjuje MTL i s njim se peglati, umjesto otici i sve regularno zavrsiti u OVLASTENOM...
Sirotinja 2x placa...
Kakav mujo i ti ga sad usra...firma bavi se ugradnjom sigurnosnih uredjaja..imas garanciju na sve isto kao u ovlastenom...i vi samo fatate tih ovlastenih kao da su oni Bog i batina...
Ajme tebe... figurativno receno:lol:
Daj jebo te, pa isto ko sto neces G2 voziti u ovlasteni, neces ni G6 voziti kod Muje... mada, mozda i ima takvih pacijenata...
IMAS GARANCIJU, ali na MTL, a ne i na AUTO....na AUTU si izgubio garanciju kad je u pitanju mjenjac.... GARANTOVANO si je izgubio, jer si ugradjivao VAN OVLASTENOG...
Govorim za NOV AUTO, za polovnjake...tu je Mujo da ugradi...
I, u ASA-i likovi koji ugradjuju, rade i "za sebe", ali drugo je kad ti izda racun ASA, a drugo STR bla bla
AldinShpura je napisao(la):
AldinShpura je napisao(la):
jaba78 je napisao(la):
Najbolja je kombinacija Alarm i Multilock. Multi lock je zakljucavanje mjenjaca i ugadjuje se u auto bez vidnih modifikacija jedino sto se vidi je brava na suvozacevoj lijevoj strani slicna onoj kod volana za paljenje. Sa multi lockom se onemogucuje voznja auta nakon zakljucavanja.
a ako pritisne kvacilo i slomije bravu na volanu? moze li ga odslepati :icon_question:
Moze.... samo nisam jos cuo/procitao da je neko to radio
znam ja da moze...odslepaju ih do CG :lol:
ahahaha... i onda moraju amputirati nogu