kako zaštiti auto

kako zaštiti auto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
GrandMaster je napisao(la):
AldinShpura je napisao(la):
jaba78 je napisao(la):
Najbolja je kombinacija Alarm i Multilock. Multi lock je zakljucavanje mjenjaca i ugadjuje se u auto bez vidnih modifikacija jedino sto se vidi je brava na suvozacevoj lijevoj strani slicna onoj kod volana za paljenje. Sa multi lockom se onemogucuje voznja auta nakon zakljucavanja.
;)
a ako pritisne kvacilo i slomije bravu na volanu? moze li ga odslepati :icon_question:

Moze.... samo nisam jos cuo/procitao da je neko to radio :)
znam ja da moze...odslepaju ih do CG :lol:

nodiash je napisao(la):
nodiash je napisao(la):
Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....

Imam i jedno i drugo, Mul-t-lock brava je odmah pored mjenjaca... i NIKAD je ne zakljucavam, samo mi smeta kljuc....

Saobracajnu kod sebe i ciaoooooooooo

I cobru i Mul-t-lock u Sarajevu ugradjuju u ASA-i, naravno pod garancijom sve... Mul-t-lock kod njih je oko 700km za Golfa...

Isti taj multilock ti kod nas ugrade ljudi za 430km..kaka asa i bakraci..dok je ovaca bice i vune...

I, ne daj Boze nesto malo "sjebu"... Naravno, ici ces kod Muje sto ugradjuje MTL i s njim se peglati, umjesto otici i sve regularno zavrsiti u OVLASTENOM...

Sirotinja 2x placa...

Kakav mujo i ti ga sad usra...firma bavi se ugradnjom sigurnosnih uredjaja..imas garanciju na sve isto kao u ovlastenom...i vi samo fatate tih ovlastenih kao da su oni Bog i batina...

Ajme tebe... figurativno receno:lol:
Daj jebo te, pa isto ko sto neces G2 voziti u ovlasteni, neces ni G6 voziti kod Muje... mada, mozda i ima takvih pacijenata...

IMAS GARANCIJU, ali na MTL, a ne i na AUTO....na AUTU si izgubio garanciju kad je u pitanju mjenjac.... GARANTOVANO si je izgubio, jer si ugradjivao VAN OVLASTENOG...

Govorim za NOV AUTO, za polovnjake...tu je Mujo da ugradi...

I, u ASA-i likovi koji ugradjuju, rade i "za sebe", ali drugo je kad ti izda racun ASA, a drugo STR bla bla

jaba78 je napisao(la):
Najbolja je kombinacija Alarm i Multilock. Multi lock je zakljucavanje mjenjaca i ugadjuje se u auto bez vidnih modifikacija jedino sto se vidi je brava na suvozacevoj lijevoj strani slicna onoj kod volana za paljenje. Sa multi lockom se onemogucuje voznja auta nakon zakljucavanja.
;)
a ako pritisne kvacilo i slomije bravu na volanu? moze li ga odslepati :icon_question:

Moze.... samo nisam jos cuo/procitao da je neko to radio :)
znam ja da moze...odslepaju ih do CG :lol:

ahahaha... i onda moraju amputirati nogu :)

Član
Dobro, druga je stvar ako pricamo o novom autu...posto ja vozam polovnjaka a ti novo pretpostavljam svi smo nageli na svoju stranu;)

Član
Deyo je napisao(la):
Ma neće ti Fabiu krasti profi, to ti hoću reći, normalo da je kasko najbolje riješenje...
Ja imam multlock a neće niko uzeti i da ključeve ostavim :lol:

još HTP :D
kolko je kasko

U zavisnosti od vrijednosti vozila...

AKo je vozilo oko 25 000, oko 1100KM je kasko za prvu godinu... 10% gore-dole.... u zavisnosti od osiguravajuce kuce, a moze se jos spustiti ako imas dodatnu zastitu, ako su raspolozeni da ti daju jos neki popust i sl :)

Ahahaha...

Bude ti extra, pogotovo ako ti ga PRVU Godinu ukradu.... Nazoves policiju, naprave zapisnik... prijavis u osiguravajucoj kuci... sacekas cini mi se 45 dana ili malo vise (tacno je regulisano) da se auto mozda NE PRONADJE :D....slucaju da se auto "ne pronadje" isplate ti na racun SVU LOVU...

Ne bi trebalo da ti bude vise od 800-900KM nikako FULL Kasko...

Član
Trozic je napisao(la):
auto je oko 17000km :D
to je full kasko jel i ako ti nedo Bog ukradu šta onda bude
onda si pješak...i paziš da te lovac ili kraljica ne pojede:D

btw. pa daj predstavi auto u garaži da znamo o čemu se radi(oprema,motor,itd.)

Član
ok tnx drugovi onda najbolje kasko,biće abd škoda u garaži dok dođe treba do kraja
mjeseca ;)

Član
Full kasko ti je definitivno najbolja zaštita od bilo kakvih utjecaja koje bi ti mogli naštetiti vozilu ili otuđiti ga tj ukrasti,maznuti ili kak več.:cool:
Imam ga 3 godine i sad pošto se fala bogu ništ strašno nije dogodilo odlučio sam go iskoristiti i auto odvest na Face lift u ovlašteni da se saniraju kvrge i točke nastale od kamenčića,"panjeva" prilikom parkiranja i ostale điđe miđe nastale od nepoznate treće osobe:icon_smile:

Član
ma nema potrebe za alarmom ni bilo kakvom zastitom ta se auta ne kradu ni nista......neznam zasta ce ti nema potrebe al bas nikakve

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.