nista, tu nisam cackao, zaostane vrlo malno ulja (50ak ml) pa nadam se izmjesat ce se sa ostalom masom. 2. u pravu si, to je trebalo biti privremeno rjesenje dok ne nadjem originalne. 3. hehe, lični asistent
Sjecam se nekad davno kad sam mijenjao u servisu da su dirali i cilindar kvacila , podigli na dizalicu , jedan oko tockova , drugi u kolima , a treceg popeli na ljestve da dosipa u posudu
.
Ako nisi planirao kupovati OEM patosnice u ovlastenom, preporucujem ti od tipskih Gledring ili Rigum . Imam i jedne i druge dugo i zadovoljan sam , sto je najbitnije nema smrada kao kod kineskih univerzalnih , nisu plastika , nigdje ni jedna nije ostecena . I za Petex sam cuo pozitivna iskustva ali nisam licno imao dodira .
Kad sam gledao originalne bile su bezobrazno skupe kod nas (oko 200 KM), dok su iste patosnice u Zagrebu u ovlastenom duplo jeftinije (oko 420-430 kn). Cijena je za 4 kom, da ne bude zabune jer OEM se mogu kupiti odvojeno prednje i zadnje .
Gledring su ljepse , ali ih "moras" cesce odrzavat jer se brze primijeti cim se malo isprljaju , dok je Rigum dezen sa kockicama i ne "upada" u oci toliko kad su prljave , to je neko moje zapazanje iz iskustva .
Gledring sam vidjao u Unitrade-u , a cini mi se i kod onih u Mercatoru u prizemlju kad ulazis iz garaze , a Rigum su cini mi se imali u Sarajevu "Maja gume" ili "Maja shop" , tako nekako
.