Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo zapado snijeg a juce bilo -18 pa eto zanima me kako kod vas fercera paljenje , pogotovo ovi sto su im auta na parkingu a takvih dosta kao i ja sam ....
Evo kod mene na parkingu AP jedno 9 auta sa podignutim haubama nista se ne mice , losa situacija . . . ..
kod vas ?
e ja imam problem od nedavno.....nije problem u paljenju...problem je sto nenormalno pushi bijel dim....
sad cu otvoriti temu pa da vidim sta mi je raditi...a sto se tice paljenja-palije podjednako kao i ljeti...na "pola kljuca" :icon_biggrin:
hmmm....kod mene , hocu reci , jednom palio ujtru upalio je iz prve akumulator je nov,nema sedmica...
a veceras ce biti j*eno, -25 ce biti javit cu se veceras kad dodjem s posla jesam autom ili pjeske hahaha
u mene auto noci napolju i plus kraj rijeke i pali kao mina,al normalno pali jer sam prije 5 dana uzeo novi akumulator ,stari palio al jedva.. golf u garazi al stenje j*u ga grijaci treba mjenjati..