Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Za sada je super, stavljene zimske gume pa autic ide dosta lepo, a lepo i staje...tu su i lanci ako zatrebaju, znaci, FULL za ovu zimsku sezonu, za sada nikakvih problema nema, nadam se da ce tako i da ostane....
ma pola ih laze ... kakvi kljucevi kakvi dilovani .. normalno je da na minusu teze pali nego na plusu .. e umene pali na trecini kljuca eto .. jos u garazi +5 ..eto :icon_confused:
ma pola ih laze ... kakvi kljucevi kakvi dilovani .. normalno je da na minusu teze pali nego na plusu .. e umene pali na trecini kljuca eto .. jos u garazi +5 ..eto :icon_confused:
Mene zeza akumulator... toliko je slab da kad okrenem kontakt samo pišti nešto a lampice jedva da se vide da gore... Sreća pa twingać ima dobro paljenje, sastavi na po ključa... Samo još zamijeniti akumulator i miran sam paljenja što se tiče :icon_biggrin:
Pa i nemam bas problema sa tim moja kola pale ko blesava, a i komsijama sam sredio auta pre zime da me ne bude svako jutro kad nastane ova zima i minusi ispod nule. :icon_smile:
pali kao i ljeti. sve redovno odrzavam, akumulator Bosch S4, 50 Ah, kupljen ljetos, svjecice bosch Super PLUS (sa Ytrium elektrodom) zamjenjene prije 2 mjeseca, novo ulje u motoru propisane viskoznosti... gorivo OMV Super 100... da ne pali razlupao bih ga