Kao sto sam gore rekao-Suki- je napisao(la):naspu ljudi aditiva u vrijednosti od 30km + novo ulje neko najjeftinije u motor koji slini na sve strane,i koji jedva upali,nakon pranja motora dobijes suv motor,sa odlicnim pritiskom ulja i kompresijom.
popusis foru da je novo ulje unutra i da slobodno mozes voziti 15kkm,zakaci se castrolova naljepnica i ti lijepo vozis 10-ak kkm,neko pola godine neko i godinu,sve super,zamjenis ulje i svom se tati zali nakon toliko vremena.
licno sam probao aditive u mom motoru kojeg sam unistio....
pusio,slinio,nije gasio lampice ni na 2000RPM.....
aditiv za pritisak ulja
aditiv za kompresiju
aditiv za dihtunge i semeringe....
bog te mazo.....pali vozi...radi sta oces....zagusim ga kocnicom,auto se ugasi i tek nakon par sec dođe lampica ulja CCCCCCCCC
tako daaaaaaaa..........
RS TURBO je napisao(la):Zato kazem kad se kupuje polovno auto moze se naletiti na veoooma dobro auto, a moze se naletiti na baksuza...
eldin84 je napisao(la):Da nisi vidio moju astru kod majstora pa se malo uplasio i za svoju:icon_exclaim:
menso je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Da nisi vidio moju astru kod majstora pa se malo uplasio i za svoju:icon_exclaim:
haha nisam ba moja zasad slusa ko pravaa...a neznam odavde ljudi svi nesto kupuju kola i mene ispituju de kako ovo kako ono kobajagi ja nesto znam pa reko haj da i ja sta naucim kad mi vec vjeruju
PS. Ukrast cu ti one ksenone...![]()