Član
A jest stvarno, dodjes gledas parking ispred neke baustele, sve neki dizeli i odjednom A8. Kad su kod nene radili sprat na kuci, u jednog baustelca je bio Golf sa Fire and Ice interijerom samo ja tada nisam ni znao sta je to.
elvis_h je napisao(la):aferim sarajlicu.....
ado_d je napisao(la):sub3r je napisao(la):mene je ovo presjeklo:
"Mjesta za još nekog na zadnjem sjedištu nema jer osim alata stoji i dijagonalno smještena aluminijska vaser vaga pa auto daje dojam da se radi o sportskom automobilu sa dodatnim ojačanjima."
:lol:
Jel te ovo podsjetilo na ono sto sam ti ja pricao?
Sarajlic je napisao(la):elvis_h je napisao(la):aferim sarajlicu.....
Zasto druze,ako je uvreda nisam imao namjeru jer i sam sam baustelac,samo sto neradim gradjevinu ali sam baustela tako da se ovo odnosi i na mene
bmwscaner je napisao(la):tibore nasao si me u milimetar
tibor987 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):ja radim na ''bausteli'' vec 8 godina doduse farbanje i dekoracije ali opet kakva se tu ekipa skuplja ma kakva audicija i nadrealisti to ti je ko da gledas mumine u usporedbi sa jednim radnim danom na gradilistu sa 500 i vise radnika
Nova klasa - Baustelac Peder
Voza obicno nabudjenu kockicu jer je to musko auto pa ga kolege nece prepoznat kao lokalnog shupak-utikaca. Obicno ima 2.5 motor rednog sestaka da breci i tutnji kako se ne bi culo landaranje kantica boje i ruzicastih cetkica u gepektu. Sa njim obicno ide 2 jako zgodne cure, i njih troje su najbolje prijateljice. Pricaju o nijansama i uzorcima, tko s cime skida boju za njeznih prstica a da se koza ne osteti ili nedaj Boze isusi. Vikendom to je pravi kurvar, visi u kafani sa prijateljima, u garazi pod autom promatra koji je koji dio i koja bi boja pasovala da se pofarba lafeta, a pod ljetni izlet smatra dolazak na Mostarsku pistu da se druzi sa "velikim deckima", ali ustvari promatra im guze i negoduje kako im njihovi 68 konja ne ide bok uz bok sa sportskom nijansom plave, zlatne ili bijele boje auta Obicno ce izazvati najsladje auto na pisti da se snjim potrka, kao recimo Peugeot GTI obavezno ventilasa, pa ce izgubiti od njega, a poslije trke slijedi pravdanje da su mu lose gume, nesto trokira motor ili da je nepravedno jer je taj slatki autic laksi i potom pravdanje zavrsi sa alfa-frajerskim " A sta cu jebo ga I.us" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
badboy je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
TIBOR :lol::lol::lol:
A ovaj s golf 3 tdi / spusteni / ima jedan u sanskom mostu isti ... bas su ga opisali pravo:lol::lol: