fiat_hgt Član 29.06.2011 #31 RE: Kadjoooooooo skoro ofarban:)) evo jos koja slikica,za neka dan-dva bice ofarban:))))
fiat_hgt Član 01.07.2011 #37 kadjoo ofarbann evo gotovo farbanje,evo neke brzinske slikice,nije sve jos upasano al bice za koji dan...
kadjoo ofarbann evo gotovo farbanje,evo neke brzinske slikice,nije sve jos upasano al bice za koji dan...
tibor987 Član 02.07.2011 #39 RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) Boja mi je cudna koda se nije svugdje jednako osusila, i sto n eiskuca prsa fino, poguzvana ostala :icon_eek:
RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) Boja mi je cudna koda se nije svugdje jednako osusila, i sto n eiskuca prsa fino, poguzvana ostala :icon_eek:
FirellesMonster Član 02.07.2011 #40 RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) I meni boja u najmanju ruku djeluje cudno... kao da se nije dobro osusila ili nije dobro nanesena............. bice to dobro
RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) I meni boja u najmanju ruku djeluje cudno... kao da se nije dobro osusila ili nije dobro nanesena............. bice to dobro
Lija Početnik 02.07.2011 #41 RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) MAT boja,a sto se tice prsa vj ce ici one plastike po tome od GT/E verzije ja mislim..Sila je kadjo svaka ti cast
RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) MAT boja,a sto se tice prsa vj ce ici one plastike po tome od GT/E verzije ja mislim..Sila je kadjo svaka ti cast
fiat_hgt Član 02.07.2011 #42 RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) koliko para toliko muzike nisam htjeo nista posebno,jer mi se ne ulaze previse para oko izgleda,vise me interesuje motor..
RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) koliko para toliko muzike nisam htjeo nista posebno,jer mi se ne ulaze previse para oko izgleda,vise me interesuje motor..
trizex Član 02.07.2011 #43 RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) poznavajuc' tebe sine, cudi me da ga nisi mat sprejem ofarbao
fiat_hgt Član 02.07.2011 #44 RE: Kadjoooooooo ofarban::)))))))))) hahahahahah odkud znas da nije.hihihih
fiat_hgt Član 09.07.2011 #45 RE: Kadjoooooooo doso motor 2.0 16v napokon doso motor,kupljeno citavo auto,u pitanju je astra 2.0 16v...veceras ce biti slikice....:icon_smile::icon_smile:
RE: Kadjoooooooo doso motor 2.0 16v napokon doso motor,kupljeno citavo auto,u pitanju je astra 2.0 16v...veceras ce biti slikice....:icon_smile::icon_smile: