Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Kadett

Golf 1 TDI je napisao(la):
:cool: nema tacno,al projekti koji se rade u cazinu,a da nespominjem enesa;) RESPECT:D
:icon_exclaim:

aaahahaha moje dijete vidjelo od babe al de samo nek kaze ko mu je jedini izgrebao golfa

Član
RE: Kadett

Posto nije ni mene bilo odavno mini update ,,,stavljene neke bezze felgice jbg valjaju za prvu pomoc i gume 185/55-14 :icon_biggrin: ,,,,crvene opruge ,,,,nabavio zadnji branik od GSi ,,,sad cekam jos prednji i onda montaza ev i par slikica kako izgleda sad na oprugama

Bit ce jos slika samo dok se branik uradi i namontira i ujedno trazim prednji branik od GSi i volan od GSi 16V :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

BHT Ovisnik
RE: Kadett napokon opruge

uuu cucno kadrija pravo:cool: kad te branike stavis,lakiras ih u boju auta promjeniti ce se samo tako:cool:

Član

CoL3 je napisao(la):
uuu cucno kadrija pravo:cool: kad te branike stavis,lakiras ih u boju auta promjeniti ce se samo tako:cool:
to i planiram u bijelu mozda koja crta crna et samo da nebude bas sve bijelo jer mozda bas i nebi ispalo kako treba

BHT Ovisnik

evo kako je moj kadćo izgledao na RH cup prije neg sam ih prodao,legle bi ti samo tako:cool:

08012010597.jpg

sretno dalje u planovima:cool:

Član

COL3___ Bi sigurno legle trreba mu nesto tako a ja pucam na O.Z Racing WRC al i te bi sigurno stajale dobro
HELL_BOY___Od tebe ni zvake nebi uzeo :cool::cool::cool:

Član
RE: Kadett stopke i volan

Mini update
ev branik zadnji od GSi koji ceka "brata" prednji branik pa da ide na lakiranje i montazu branik je u extra stanju koji je fakat tesko pronaci

tu su i zadnje opruge koje ce u ovaj koji dan biti na kadilaku ( prednje su vec stavljene)

Dobosi i klijesta lakirani (crveno) nekako mi ta najbolja boja bas za to

to bi bilo to za sad ev i par slikica kako je ssamo na prednjim oprugama

A da i volan je tu postavljen al jbg sad nisam ni poslikao to ce da bude druge prilike

Jos nesto znaci jos sam u potrazi za prednjim branikom GSI

Početnik
RE: Kadett polako ali sigurno

sto je fino zalego kadrija :D znam ja gdje ima jedan kadet gsi rashoduje se, al je 2.0 8v, ne znam ima li kakve razlike branik njegov i od 16v?

Član

Oggy je napisao(la):
sto je fino zalego kadrija :D znam ja gdje ima jedan kadet gsi rashoduje se, al je 2.0 8v, ne znam ima li kakve razlike branik njegov i od 16v?

Ajde drug ti vidi jel citav prednji branik samo i poslikaj ako mozes ikako da se dogovorimo ,,,, samo reci sta ti treba na usluzi sam :cool::cool::cool::cool:

bad_look je napisao(la):
Sad je mjera još branici i to je tooo...pozzzzz:cool:

Hehehe uh ima toga jos puno za odraditi jer ovoj prici kraja nema :cool::cool::cool:

Početnik

ajd vidjecu kad odem, uglavnom bijeli je kadet, kompletan je, ima i digi tabla, ja mislim, nisam puno zagledo jer mene fakat kadeti ne zanimaju, al pogledacu kad odem, poslikam pa ti javim ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.