Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Kadett E ,,2.0 16V ,,kavezzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Kadett

kadjo je zvono...ko kaze da su udarana auta losa, vidi ga ko iz fabrike :)
samo si trebao drugu boju lakirati...udari opet pa onda tako uradi ...

Član

Ah valjda necu neznam jos se nisam odlucio hehehe a fali samo jos kakve felgice ,xenon ce ici kad tad a poslije i tapacirunzi u kozu a jbg tome nikad kraja uvijek ima jos nesto pa jos nesto i tako u nedogled hehe

Član

Treba mi neki majstor za PS da mi uradi haubu u crnu mat treba sad neka folija ici preko nje i kako bi izgledalo i ove felgice nabaciti na njega aj ko prvi ima +ic

Ako moze na ovoj slikici
http://www.postimage.org/image.php?v=TscGr89

Član

Evo komso ja sam pokusao odraditi tvoju zamisao u PS-u ;)

35m2s5v.jpg

Nadam se da ce biti od pomoci meni se svidjaju ove feluge na Kadett-u :cool::cool:

Član

Svaka cast drug na poslu imas + bas onako kako sam i zamisljao a nece ici mat ici ce boja kao krov neka sjajnija ne stoji mat nikako

Član

uco_opc je napisao(la):
Svaka cast drug na poslu imas + bas onako kako sam i zamisljao a nece ici mat ici ce boja kao krov neka sjajnija ne stoji mat nikako

kazem ja teb kakav mat :D i ondak samo pustis laganini DAVID GUETTU DA UDARA PO ZVUCNICIMA :D

Član

HELL_BOY je napisao(la):
uco_opc je napisao(la):

kazem ja teb kakav mat :D i ondak samo pustis laganini DAVID GUETTU DA UDARA PO ZVUCNICIMA :D

Ti se dzabe ulizivas neces dobiti +:lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.